{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Vladimir [ Himmelgnaver] 2013

474 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Ccillee
Kvinde | 27 år | Oprettet: 2. nov 2010


Kanin Vladimir

Udfordringer
Fødselsår:
2013
Størrelse / vægt:
En lille kanin.
Temperament
Vladimir er meget social og tillidsfuld. Han elsker at være i hænder og har intet imod at blive lagt på ryggen.
Han har i den tid han har været her ikke bidt eller revet nogen.
Tricks
Han har lært at springe omkring 20 cm, men det virker ikke som om han er særlig interesseret i at springe.
Han kommer når man kalder.
Han kan få guffer ud af en hundebold.
Stamtavle
Han er en ren-racet løvehoved, men jeg har ikke fået fat i hans forældres navne.
Køn
Han
Bemærkninger
Vladimir er en rigtig lille jule kanin (eller tæt på). Han blev født den 22 december 2013.
Da han kom gemte han sig, men efter et par timer var han ude og snuse til han nye hjem :)
Han er nu (en uge efter) vant til at blive ligget om på ryggen og nusset på maven.

09-03-14, så er vejret blevet meget bedre (- og varmere!), så Vladimir fik lov til at strække benene udenfor, for første gang. Det gik godt og han nød at kunne løbe rundt. Derefter blev der hilst på hønsene :)

Juli 2014
Vlad er blevet en lille stor kanin nu :) Han er begyndt at springe de helt små spring. Vi er i gang med af finde eller bygge et større udendørs bur og løbegård, da han har alt for meget krudt i røven :)

Oktober 2014
Vladimir er faldet rigtig godt til. Der var på et tidspunkt hvor vi overvejede om han skulle aflives. (Dette lyder barsk, men hør nu her) Vi fandt ud af, et par måneder siden, at hans tænder vokser med en enorm hast (det samme med hans negle) Dette har gjort at hans tandstilling var helt hen i vejret og tænderne skulle files regelmæssigt for at han skulle kunne spise. Vi har givet tænderne den bedste mulighed for at rette op, hvilket også er sket ca. 80 % af den normale tandstilling. Derudover har han en lidt deform fod, men dette ser ikke ud til at have nogen betydning.
Vi ventede og så hvordan han ville klare sig, med sine nu ugentlige tandtjek. Dette har han taget i stiv arm og han ser ikke ud til at have nogen form for besvær eller smerter. Derfor er det besluttet at han skulle have lov til at leve sine dage ud - Halleluja for det!
Han er simpelthen noget af den sødeste kanin jeg har haft. Ikke nok med det, han er også ret kvik. Han hygger sig meget og nu hvor vejret skifter er der lavet en indendørs løbegård (i mit værelse) og han elsker det.
Han elsker at kaste sig ned og ligge på siden. Nogen gange er han lidt for voldsom og han laver en koldbøtte :).

December 2014
I starten af december aftalte jeg og min niece (hun er 7), at jeg skulle overtage hendes 1 årige hunkanin, da hun ikke havde lyst til at have den mere. Så Vladimir og den snart kommende Gulerod skulle til at gå sammen.
Den 24'ende december, opdagede jeg, at Vladimirs fortænder var knækket ned til roden. Jeg blev enig med mig selv om, at det var bedst hvis han blev aflivet. Grundet hans i forvejen dårlige tandstilling og de nyligt knækkede tænder, sagde vi farvel til ham den 29'ende december.
På en måde er det svært at vide, at man ikke har kunne gøre mere for ham. På den anden side, er det utroligt dejligt at vide, at man rent faktisk ikke kunne gøre mere for ham og at hans liv har været som en blomme i et æg :)
Kommentér på:
Kanin Vladimir
Annonce