{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin RIP Ashley [ Himmelgnaver] 2006

401 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Julie P
Kvinde | 31 år | Oprettet: 19. apr 2010


Marsvin RIP Ashley

Fødselsår:
2006
Størrelse / vægt:
1,2 kg.
Temperament
Ashe er et dejligt marsvin, med en del temperament. Hun er meget stædig og kan let blive fornærmet. Hun siger gerne fra, hvis der er noget hun er imod, dog er det ikke sådan så hun bider en :) Ashe er generelt meget venlig og glad, specielt hvis man kommer med mad til hende. En meget bestemt dame er hun :)
Tricks
Ashe har ingen rigtige tricks. Hun er et meget afslappet marsvin, som kun er ude efter mad ;)
Stamtavle
Ukendt, da hun er købt i den dyrehandler.
Køn
Hun marsvin.
Bemærkninger
Ashley var en af de mange marsvin der var i dyrehandleren. Da jeg første gang skulle vælge et efter mit afdøde marsvin Putte, blev det hende. Lige straks jeg holdte hende, vidste jeg at det måtte være hende. Der var ingen tvivl, Ashley skulle med mig hjem!

Ashley har været mor en enkelt gang, hvor hun fik 4 dejllige små unger. Den ene som jeg kaldte for Evie, kom til at vente på at en ejer ville have hende i en dyrehandler, den anden som hed Max, måtte desværre forlade vores verden, da han fik kræft som lille unge og de to sidste bor hjemme hos mig :) Ben Ben og Felix er deres navne, en sød han og et sødt hun marsvin som begge er meget glade generelt :)

Ashley er et marsvin som uden tvivl værdsætter mad. Hun elsker mad og hun elsker at hun får det næsten hver gang hun ber om det, dog prøver jeg kun at lytte til hendes skønne partner Æskild som også er herinde, da han lader til at være den der sørger for at hun ikke bliver overfodret ;)

Ashley er den først jeg har haft unger med og derfor går hun også under navnet "mother" og "ma" :)
Kommentér på:
Marsvin RIP Ashley
Annonce