{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sugar glider flyvepungegern Aske 2013

10.282 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Sugargliderdk S
Kvinde | 35 år | Oprettet: 2. jan 2013


Sugar glider flyvepungegern Aske

Fødselsår:
2013
Størrelse / vægt:
Han vejer omkring 85 gram

Hans farve hedder en WF mosaic (White face mosaic).

Se flere billeder på www.SugargliderDK.Blodspot.com
Temperament
Han er meget mild, rolig og opsøgende. Han er nem at få til at falde i søvn, når man nusser ham.
Tricks
Han er et flyvepungegern, og han er ret god til at svæve, og han gør det også tit. Min glider Tofu svæver derimod sjældent. I kan se en video af det på min blog.
Stamtavle
Hans forældre hedder GBG Tallon og GBG Hollis. Man kan se ham og hans mage med stamtavle og evt. yngel her: http://www.thepetglider.com/pedigree/modules/animal/pedigree.php?pedid=27186

Der ligger en flere billeder af ham og hans mage på min blog: www.Sugargliderdk.Blogspot.com.
Køn
Han
Bemærkninger
Han kaldes en Sugar glider, men i DK kalder vi races et flyvepungegern. Dyrene skal have meget plads, og jeg holder dem i et voliere. De skal have frisk mad hver dag. Jeg laver selv en blanding til dem, som jeg nedfryser i isterningbakker. De får herefter én optøet isterning pr. dyr pr. dag. Herudover får de frugt, grøntsager, insekter og tilskud i form af bipollen, kalk, nektar og vitamin. De gider dog ikke spise den gummi arabicum, jeg har købt til dem. Dyrene er meget sociale og kræver opmærksomhed. Da de er sociale dyr, skal de holdes sammen i par (2) som minimum antal. Man kan holde flere end dette sammen. Deres kost er ikke helt billig, og de bliver op til 16 år i fangenskab. Sugar Gliders er et fantastisk kæledyr, som bevæger sig roligt, og som siger en hel masse forskellige lyde, når de kommunikerer. De sover i løbet af dagen, hvor man kan tage dem ud og nusse dem, imens de sover (fodre dem med snacks). Om aftenen står de op på forskellige tidspunkter i løbet af året.. men imellem 20-23.00 om aftenen, eller når du stiller lækker mad ind til dem. Dyrene står derfor først op, når man er kommet hjem fra arbejde - det gør også, at man ikke har dårlig samvittighed over, at de skulle kede sig i dagtimerne, når man ikke er hjemme.

Men dyrene bliver op til 16 år. gamle... så hvis man stadig bor hjemme, så skal man have dyrene med i sine overvejelse med tankerne på den dag, man evt. skal flytte hjemmefra. Dyrene lever formentlig lige sålænge som din hund og længere end din kat - derfor, ville du på samme tidspunkt skulle være klar til en kat eller hund i dit liv. Deres kost, omkostninger og levealder svarer til omkostninger for en hund kat eksksklusiv kastration/sterilisation. Jeg har fået udarbejdet en kostplan hos dyrelægen, alm. sundhedstjek mv.
Kommentér på:
Sugar glider flyvepungegern Aske
Annonce