{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Blis [ Himmelgnaver] 2007

1.094 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

*BLIS*
Kvinde | 24 år | Oprettet: 22. maj 2013


Kanin Blis

Fødselsår:
2007
Størrelse / vægt:
Han er en normal vægtig kanin. (Har ikke vejet ham)
Temperament
Blis er super sød, både ved dyr og mennesker.
Derudover er han også ret modig da han hele tiden vil i kontakt med min hund. dvs. at han hopper hen til min hund og snuser til hende.
Tricks
Han kan gå frit i haven.
Komme når jeg kalder. (Når han altså lige har tid).
Spring
Hoppe ud og ind af bur

Stamtavle
Ingen
Køn
1.0
Bemærkninger
Blis er en dværgvædder kanin og er min 4. kanin.
Han er grå, med en hvid blis, hvide poter og hvide aftegninger på brystet. Derudover har han hænge ører og mørkebrune øjne.

~ En dag i år 2007 ~
Jeg havde fundet et kanin over nettet, som jeg skulle ud og se. Kaninen var lille og sort, og så faktisk rigtig sød ud. Kaninen var sat til salg af den børnehave, da de havde for mange kaniner. Da vi kan ud til børnehaven, var der en ret stort kaningård med diverse kaniner. Jeg fandt hurtig den lille sorte kanin, som jeg havde i sinde at købe, men jeg kunne simpelthen ikke fange den. Den var alt for hurtig, og så ud som om den var ret stresset. Så jeg droppede hurtigt idéen om at købe den… Imens havde min mor sat sig i kaningården på en træstub. Da en grå og hvid kanin kom hen og snuste til hende. Da den sad ser og snuste kom to af de andre kaniner også hen… for at bide den grå. Min mor tog den grå kanin op i sit skød. Den havde en flænge i øret og rifter diverse steder… og der sad den så. Helt roligt. Så jeg ombesluttede mig, og købte den i stedet for.
På vejen hjem skulle jeg finde på et navn, jeg har aldrig været særlig opfindsom angående navne (har både haft en Ninus og en Ninus den 2. så ja...) - så den grå kanin der havde en blis, skulle hedde Blis.

Da vi kom hjem med ham var Blis ret utryg, men heldigvis ikke lang tid før han faldt til.
Nu er blis den dejligste kanin jeg kunne ønske mig, han er så sød og modig. Og noget af det bedste er at jeg ikke behøver at ’lufte’ ham da han bor ude (hele året) og han går frit i min have næsten hverdag (altså hvor jeg holder øje med ham).


Blis elsker:
-Mælkebøtter
-Min hund
-At være fri i haven
-At løbe
-Bolde
-Sit bur

Blis hader:
-Regnvejr
-Fugle
-Kulde
-Foder i store stykker
-Katte

~ En dag i 2016~
Blis blev aflivet mens jeg var i USA - Han var begyndt at blive gammel og blind, så mine forældre tog beslutningen. Fik desværre det først at vide efter han var blevet aflivet.
Hvil i fred Blis

Jeg har haft stor glæde af ham i de mange år jeg har været så heldig at have ham. Selvom han ikke var kasteret var han så blid, og hverken territorial eller aggressiv på nogen måde. Han var så nemt at have, og hverken bange eller urolig.
Kommentér på:
Kanin Blis
Annonce