{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Buller ILU!<3 [ Himmelgnaver] 2009

1.392 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Vicki A
Kvinde | 25 år | Oprettet: 17. apr 2010


Kanin Buller ILU!<3

Fødselsår:
2009
Størrelse / vægt:
Aner det ikke. (; ikke for tynd, og ikke for tyk. <3
Temperament
Han er den bedste! Kærligste gangster kanin. <3 Han er utrolig nysgerrig og ikke bange af sig! Han slikker af og til på min arm eller hals når jeg holder ham, han hopper op og ned af sofaen, bider i ledningerne, og jager med hundende. Men han elsker også at nusse og hygge, og er altid lige ved at falde i søvn. <3
Tricks
"være den skønneste kanin" ;)<3
Stamtavle
Nej. :-)
Ved bare hans far hedder Blackie.
Løvehoved & Dværgkanin
Køn
LÆKKER! :-)
Hankanin.
Bemærkninger
Buller er min dejlige lille kanin. <3 Fandt ham, efter jeg havde ledt efter en anden kanin i flere uger, men ikke havde fundet den. Så stod jeg i regnvejr med ham her, og han blev så min!<3 Han var indenunder min regnjakke & stod med ham i en times tid. Så sød <3

I 2012, fandt vi så ud af at han havde løse tænder, der groede af helvedes til, og vi tog til dyrlægen, og fik dem ordnet. Vi fandt ud af at løse tænder, var fordi han havde sorteret i sit mysli foder.
Så han fik sund fodder, 2 nye tyggesten (ialt 3!) og en masse kål. Vi fik afvide at der nok gik et halvt års tid, så skulle de ordnes igen, men man kunne sagtens holde det nede.

Her, en måned efter, er de næsten ligeså slemme igen, og han er stoppet lidt med at spise IGEN. ;'-( Ser ingen anden fremtid for ham, end at han skal til kaninhimmelen, da vi ikke har penge til at ordne hans tænder hver halvanden måned. :'-( Har ingen dato på hvornår han skal væk endnu, men det bliver her i sommerferien.
Han har også et ekstremt skævt bid, og i det hele taget, bare nogle lorte tænder. :-( Han var sprængfuld med energi, da de var blevet ordnet, og sprang rundt og var skide glad. Men det er desværre faldet lidt igen. Min baby behøver ikke at lide mere end højest nødvendigt. Han når desværre ikke at blive mere end 2½ år gammel cirka. :-(<3

JEG ELSKER DIG MINSKAT! DU VIL ALTID VÆRE DEN BEDSTE! <3

13.09.2012
Buller er nu i himlen, hvor han fortjener at være. Efter jeg sidst skrev herinde fik han dem på en eller anden måde selv slidt ned igen, men de kom tilbage igen.
Jeg valgte denne gang at sende ham afsted før han blev tynd igen. Han var allerede begyndt at ligge mere i sit bur end han plejer, og virke en smugle trist.
Igår hyggede jeg med ham fra da jeg kom hjem fra skole, han var med på badeværelset da jeg skulle gøre mig klar til at sove.. Jeg skulle så på toilet (ehe) og fik ikke lige fat i at han ville prøve at springe op til mig, så han faldt ned igen, så satte han sig lige lidt og tænkte, før han sprang op til mig igen. min lille baby!<3 I morges var han også med rundt i huset, og hyggede sig i min seng, eller legede hund nede i stuen.. Er sikker på han nogle spændende dage her tilsidst.
Han fortjener det bedste, og narkose hveranden måned er ikke livet for ham, og hellerikke sundt for ham. <3
Vi ses i himlen pusling! :*<3
Kommentér på:
Kanin Buller ILU!<3
Annonce