{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Lille Grå [ Himmelgnaver] 2006

502 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Vibe R
Kvinde | 35 år | Oprettet: 10. apr 2010


Kanin Lille Grå

Fødselsår:
2006
Størrelse / vægt:
ca 1½ kg
Temperament
Han er meget meget kærlig og ufattelig tam og snaksagelig - kommer altid løbende og vil snakke og han finder sig i alt. Han går gerne løs i haven, hvor han bliver fordi han skal passe på sine 4 damer. det betyder så også at man virkelig skal se sig for for ikk at komme til at træde på ham/sparke til ham - han går nemlig altid lige mellem fødderne på én!
Tricks
han er go til at grave sig ud gennem hegnet :S Og så "leger" han tag-fat med min svogers lille hund: Dvs hunden tror, de leger - kaninen tror han er ved at jage hunden væk, og afslutter gerne med et bid i næsen på hunden!
Stamtavle
nej
Køn
HAN!
Bemærkninger
vi var netop flyttet i hus hvor jeg havde medbragt min eneste kanin, Nemo. Vi stod og skulle have et nyt bur til ham, da vi så mødte en bekendt, der havde et vi kunne købe incl løbegård. Hans datter havde mistet interessen for kaninen, så de ville gerne hvis vi afleverede den på dyreinternatet, i tilfælde af at de to kaniner ikke kunne gå sammen. Vi fik at vide, at ´kaninen hed "Dolly" - men vidst var en han. ¨Jeg var jo godt klar over, at der ikke var mulighed for,at de to kunne gå sammen, men fandt hurtigt ud af at ham "Dolly" var noget sød! Dermed havde jeg to kaniner, men kun èt bur - så vi måtte ud i Petworld og bruge penge;)
Kommentér på:
Kanin Lille Grå
Annonce