{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Vimse 2009

686 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Sarah P
Kvinde | 25 år | Oprettet: 8. jan 2013


Kanin Vimse

Fødselsår:
2009
Størrelse / vægt:
Har ikke vejet ham endnu, han gider ikke rigtig sidde stille.
Vimse er forholdsvis stor, og lidt buttet.
Temperament
Supersød, kælen og opmærksom kanin. Engang da han blev skræmt af naboens kat mens jeg havde ham i udebur, brød han ud og løb ned af vejen. Ca. et minut efter opdagede jeg hvad der var sket og løb efter ham. Og længere oppe af vejen så jeg ham løbe i panik, men da jeg kaldte på ham, lagde han sig ned, og ventede på at jeg skulle tage ham op :)
Tricks
Intet, desværre ;D
Stamtavle
Han blev født min fritidsklub, så jeg har fulgt ham helt fra fødslen. Hans mor er en blandingskanin, og faren er ukendt..
Han har 10 søskende.
Køn
Kastreret han. Kastrerede ham pga. han bed min veninde i læben. Siden da har han aldrig bidt i andet end mad, hø, halm, og noglegange mit tøj og mine puder ;)
Bemærkninger
Engang fik han orm, så mig om min familie var nød til at give ham grøntsagsmos, gulerødsmos og yogurt gennem sprøjter, fordi at han ikke spiste. Dyrelægen sagde at der var meget tor chance for at han døde, da han tilsidst var rigtig syg. Men han overlevede mirakuløst! Han har også været væk i tre dage, men blev fundet af en dame, og da hun så min efterlysningsplakat kom hun over med ham.
Kommentér på:
Kanin Vimse
Annonce