{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ilder Bølle 2012

3.270 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

nynne l
Kvinde | 31 år | Oprettet: 14. apr 2010


Ilder Bølle

Fødselsår:
2012
Størrelse / vægt:
1900 g
Temperament
Han er verdens sødeste og sjoveste lille dreng. Han er en drillepind, men aldrig arrig! :)
Tricks
"op", "rundt", "rul rundt" "over"- indtil videre (der arbejdes på det) december 2012.
Stamtavle
Nej
Køn
Han
Bemærkninger
Bølle er resultatet af 5 års ventetid og meget plagen, og endelig fik jeg min kæreste overtalt. Vi blev forældre til vores lille fælles barn. Og vi elsker ham så utroligt meget!

Bølle var noget af en bider da vi fik ham, og der gik ikke andet end 2 timer efter vi havde købt ham så sad vi på skadestuen. Min kæreste var ikke særligt begejstret for en flækket næste.
Men efter en masse bidetræning er han blevet så dygtig, der ryger dog stadig et par nap i ørene eller næsen nu og da - Men det er altid kun i leg.

Bølle er med os med os mange steder og elsker at komme på tur, vi tager tit ham med til venner og familie så han kan opleve noget nyt.

Vi bor i lejlighed så jeg syntes det er vigtigt at bølle får oplevet en masse natur, så jeg prøver så vidt muligt at tage ham med på gå tur hver dag, men det er ikke lige altid det bliver overholdt :)

Bølle kommer ud og rende rundt i lejligheden hver dag, han er med i bad, render rundt og stjæler ting eller render rundt på borde (hvad han ellers ikke må). Men der er mange ting man ikke må når alting nu er så sjovt og spændende :(

Vi havde dog en uheldig episode hvor bølle kom ind i prinsessens (Mit marsvins) bur og tumlede rundt med hende, heldigvis var min kæreste hurtig så der skete ingenting andet end en lille forskrækkelse :)

Han har en meget sjov mani med at være fuldstændig vild efter en masse ting han ikke må få, marcipanbrød og vindruer er dog favoritterne! Det er bare så trist at vi ikke kan give ham det når nu han ikke må få det :(

Bølle er utroligt mild og kær, når min snart 3 årige niece kommer på besøg, er han sød og rar og leger stille og roligt med hende.

Kort sagt, vi elsker bølle utroligt højt!

Hvis i har tips, tricks, ideér eller indput om mad, lege eller andet er i mere end velkomne til at skrive :)
Kommentér på:
Ilder Bølle
Annonce