{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin Tiger <3 † SAVNET † [ Himmelgnaver] 2010

1.584 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Brunpote og vennerne
Kvinde | 24 år | Oprettet: 29. nov 2012


Marsvin Tiger <3 † SAVNET †

Fødselsår:
2010
Størrelse / vægt:
800-1000 gram.
Temperament
Rolig :) Han havde dog sine egne meninger en gang i mellem. Man kan jo også godt forstå at han gerne vil bestemme lidt over hans unge Hantus (bur-kammerat) x)
Tricks
Nej
Stamtavle
Mor: Frille
Far: Dulle

Tiger er også selv far til nogle søde små unger, som nu er store flotte marsvin. <3
Køn
Han
Bemærkninger
Tiger var mit marsvin, dengang han levede. Han var skøn og dejlig!
Hans navn *Tiger* fik han fordi han næsten kun var sort og rød-brun < lidt ligesom en tiger >

(4-5/2010) Da Tiger blev min:
Så skete det! Tiger var blevet gammel nok til at kunne flytte væk fra sin mor, og hjem til mig. Men faktisk var planen at jeg skulle have et at de andre marsvin. Jeg havde svært ved at vælge, men jeg er virkelig glad for den endelige beslutning. Et af mine andre marsvin. Hun betyder virkelig meget for mig :-)
Nu tænker i sikkert "Hvad med Tiger" og jo, det kommer :-) To dage senere fik vi afvide at en af de andre marsvineunger var døde hjemme hos dém vi fik marsvinene af. Det var ikke Tiger som havde mistet livet. Heldigvis. Min mor var bange for at de marsvin min søster og jeg havde valgt døede lige så hurtigt, og så fik mig og Coco, to dage senere, lov at hente et hver mere. Det var her jeg fik Tiger..<33 Lille søde Tiger-mus. :-)

Dengang Tiger var syg:
Lige da jeg fik Tiger udviklede der sig hurtigt en 'pelssygdom' på ham. Han tabte næsten alt pelsen, og det må have kløet, for han krassede sig til blods..
Vi gik til dyrlægen, som sagde at han var MEGET lille af et marsvin at være. Hun fortalte at det nok var fordi at han var syg, og der for ikke voksede særlig meget. Dyrlægen spurgte om der var andre marsvin hjemme hos os, hvilket vi jo selvfølelig svarede 'ja' på. Dyrlægen besluttede at alle vores marsvin skulle have medicin for sygdommen, da de andre måske var lige i starten af sygdommens periode, og man derfor ikke kunne se om de havde den. Det fik de, og der gik måneder inden Tiger blev rask igen... men en dag var der vokset nyt fint pels ud, og han krassede sig ikke mere til blods :-)

Hvil i fred min dreng..<3:
Så skete det. Tiger-musen greb ikke fat i hans aftensmads-gulerod, da vi stak den ind i hans lille hytte. Der var noget helt galt. Vi løftede forsigtigt hytten, og der lå han. Helt stille og kold. Han var rejst til de evige orange gulerodsbede.
Tiger blev begravet i vores have, neden for vores vinduer. Vi plantede smukke blomster oven på, og lagde strandsten i en ring rundt om hans grav.. :'( Jeg glemmer dig aldrig Tiger, jeg elsker dig <3

Jeg vil aldrig glemme dig min lille skønhed <3 Hvil i fred...
Kommentér på:
Marsvin Tiger <3 † SAVNET †
Annonce