{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Pjuske *Pjullemand* 2011

454 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Team Pjulle
Kvinde | 24 år | Oprettet: 6. aug 2012


Kanin Pjuske *Pjullemand*

Fødselsår:
2011
Størrelse / vægt:
Pjuske er liiidt tyk og helt fyldt med pels, så jeg vil tro han vejer omkring 2-4 kg :-)
Temperament
Pjuske har det bedste sind en kanin kan have!<3 Han slikker en i hovedet hvis man stikker hovedet hen til ham, og slikker fingrene når man holder hånden foran ham ;-) Han kan ligge på alle mulige mærkelige måder og bare nyde det (-: Han eeeelsker at lægge sig helt fladt ned på siden som set på nogle af billederne :-D
Tricks
Pjuske kan nogle få "tricks" eller.. hygge-ting:

1: Slikke på folk
2: Falder i søvn når man synger "You are my sunshine" til ham<3
3: Kan springe 50 cm.
4: Eeeelsker at blive kildet under tæerne<3
5: Lægger hovedet ned hvis man spørger ham: "Skal du have en hovedgnulle?" Hihi, han eeelsker det!(Det lyder ret voldsomt men er det overhovedet ikke! Det er bare hvor kan køre med flad hånd op af kaninens hoved, forsigtigt og klør den i nakken samtidig (-: )
Stamtavle
Jeg tror ikke han har nogen ;-/
Køn
Pjuske er en kastreret hankanin. På hest'sk ville man kalde ham en vallak :-D (1,0)
Bemærkninger
OBS: Hvis i synes jeg er ond ved min kanin eller i ikke kan lide ham, så lad bare være med at kommentere, for vil helst ikke diskuttere (staves), eftersom jeg er lidt irriterende at diskuttere med når det gælder om dyr jeg elsker<3
HÅBER I SYNES HAN ER NUTTET LIGESOM JEG GØR :-D


Historie: Pjuske boede før vi fik ham, hos en avler (-: Vi havde bestilt 3 hunkaniner, en til min lillesøster (Julie som også bruger denne bruger), en til hendes bedste veninde, og en til hendes bedstevenindes lillesøster. Min mor er ikke så glad for dyr, så derfor skulle de stå sammen hos min søsters veninde. Der var to brunplettede og en sortplettet, og det var allerede aftalt hjemmefra, at veninde skulle have den sortplettede, og de andre skulle have en brunplettet.
Da så vi kom for at hente dem, fik vi afvide at en af kaninerne var syg. Min mor tog ingen chancer og spurgte om ikke de så muligvis havde en anden.
Damen svarede at de havde en hankanin som egentlig allerede var solgt, men vi kunne da få lov at købe den hvis vi ville...
Min søster gloede bare på venindes mor, da hun spurgte venindes lillesøster om hun ville have hankaninen, for hun troede Julie ville have hunnen.
Men søsteren ville helst have hunnen, og Julie fik sin vilje.
Dagen efter døede den anden hun så desværre, så det var godt vi fik Pjuske i stedet!
Idag har Nanna (mig) så også fået en kanin (altså vi deler dem.. eller hvad man kan sige) så nu står kaninerne derhjemme (-:
Hans navn har han fået pga. det hår han har i nakken :-D


Pjuske er en utrolig nuttet kanin! Og han har ALDRIG bidt!
Kommentér på:
Kanin Pjuske *Pjullemand*
Annonce