{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dværghamster Tulle [himmelgnaver] † 2011

2.773 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Susse
Kvinde | 34 år | Oprettet: 25. jun 2012


Dværghamster Tulle [himmelgnaver] †

Fødselsår:
2011
Størrelse / vægt:
Hun vejer 60g. og ser lidt tyk ud

25/07-2012: Tulle har tabt sig meget mens hun har været syg, hun vejet nu 43g :-(
Temperament
Hun er meget trykheds søgende, og er bange for fremmede, hun kan ikke lide at blive løftet, selvom hun gerne vil op og snakke.. Hun kan godt være lidt bestemmende over for hendes kæreste Bølle, og det ender tit med at han må sove i høet, men lige så ofte sover de sammen, men kun når hun vil..
Tricks
Kan skrive på Iphone..
Stamtavle
Kender ikke til forædrene, da hun er fra en dyrehandel. Hun har 8 børn, med sin kæreste Bølle, 2 af dem fik navn, pudske og speedy, hun har 12 børnebørn. Hun har nogle søskende, hvor fra vi har fået hendes nevø Snebold.
Køn
Hun
Bemærkninger
Hun elsker at sove, og hader at bliver forstyrret i det, det vil sige, at Bølle ikke må løbe i hjulet mens hun sover..

26/07-2012: Tulle havde fået øjenbetændelse, så øjet var hoppet ud af hovedet :'/ hun har derfor fået øjet fjernet i dag.. Hun skal have medicin i 5 dage og stingene vil forsvinde af sig selv.. Jeg er sindsyg glad for at operationen gik som den skulle!

28/07-2012: Tulle skal have sin medicin i en sprøjte igennem munden, og hun tager selv sprøjten i munden mens hun får sin medicin, så det er bare skønt at hun er så god til at tage den..

20/08-2012: Tulle jeg elsker dig meget højt, vi to havde det så hyggeligt sammen du var så tryk ved mig og sagde altid "Hej" når jeg kom hjem fra arbejde, du var min prinsesse.. Du fik de sødeste 8 små babyer og var en være rabenskralde over for Bølle din mand.. Det var heldigt du nåede at flytte ind i dit nye bur, og sige tillykke med fødselsdagen til Peter.. Tak for de gode tider vi to har haft sammen <3

21/08-2012: I dag blev Tulle begravet, et sted der har mange minder fra min barndom. :'(
Kommentér på:
Dværghamster Tulle [himmelgnaver] †
Annonce