{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Northern "Lights" <3 2012

1.458 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Mathilde Andersen
Kvinde | 28 år | Oprettet: 29. maj 2012


Kanin Northern "Lights" <3

Fødselsår:
2012
Størrelse / vægt:
Jeg ved ikke helt hvad han vejer, men jeg regner med at prøve at få vejet ham en af de næste dage (:
Størrelses mæssigt er han fint med i forhold til sin alder.

Vejer i dec. 2012: 2,3 kg
Temperament
De indtryk jeg har af ham på nuværende tidspunkt er at han godt kan lide at løbe lidt rundt, og så er han meget nysgerrig efter at kigge ud af buret. Samtidig har han lidt svært ved ikke selv at få lov til at løbe rundt, når han bliver holdt. Men ellers er han en rigtig sød kanin, som meget gerne vil kæles lidt og så elsker han at få sin mad (:

Lights har udviklet sig til at være en vidunderlig sød kanin, der stadig elsker at løbe rundt i løbegården osv. dog ikke så meget som tidligere, men han løber da stadig. Ellers er han en meget ukompliceret kanin, der er så sød som dagen er lang, men kan have lidt temperament (dog endnu ikke over for mig)
Tricks
Han har ikke lært noget endnu, men jeg regner med at prøve at springe med ham når han bliver ældre og ser hvad han syntes om det (:

Lights har nu sprunget en del gange, og hopper faktisk meget fint i forhold til hvad jeg regnede med, men vi holder det stadig bare på hyggeplan, da tiden desv. ikke er til at tage ud.

STÆVNER:

Toftegården d. 5/10-13

Middelsvær lige 4*0
Svær lige 2*1

Toftegården d. ?? - 14

ML 0*0 - tid: 22,5 & 23,0 - 2. PLADS
SL 3*2 - tid: 45,2 & 51,2
Stamtavle
Jeg kender begge hans forældre, de står begge på den gård han står på :)

Mor: Cookie - Hollænder
Far: Mirmelunds Prins Arthur - Hollænder
Køn
En rigtig dejlig han kanin (:<3
Bemærkninger
Northern Lights, er min første kanin som jeg var så heldig at få d. 31. Maj 2012. Jeg kender ham ikke så godt endnu da jeg pt. kun har haft ham et par dage.

Hans fulde navn er Northern Lights, men i daglig dagen kalder jeg ham bare Lights eller Basse.
Lights er en sort hollænder, der er født d. 27. Marts 2012.

Jeg kender ham endnu ikke så godt, men indtil videre er han en utrolig sød og MEGET nysgerrig lille kanin, som altid vælter sin vandskål -.- men jeg elsker ham nu alligevel. Ellers kan han godt lide at blive nusset med, og kigge ud af buret og se om der sker et eller andet spændende.

OPDATERING:

Det er helt underligt at se hvor stor han egentlig er blevet siden jeg købte ham for snart 2 måneder siden. Han er vokset godt til (uden af være tyk), men han er stadig den samme glade, nysgerrige kanin som elsker at komme ud og løbe lidt, enten i løbegården eller i selen. Nu har han godt nok kun været i sele små 3 gange, men han tager det utrolig fint og ser ud til at nyde det i fulde drag. Han ser ud til at kunne genkende mig når jeg kommer ud til ham, han plejer i hvertfald at skynde sig hen til lågen når jeg kommer, så er det bare om det er pga mig, eller maden? (:

Nu har fylder Lights snart et år, og jeg har haft ham i godt og vel 9 måneder, som tiden dog flyver. Men det går rigtig godt med den lille fyr, han er stadig min lille øjesten, totalt ukompliceret og dejlig nem at håndtere, og så slikker han stadig <3 Jeg ville aldrig have gættet han var en hankanin, han er så ukompliceret, og nem at have med at gøre og strinter ikke osv. Vi har også hoppet en del siden den sidste opdatering, hvilket han gør rigtig fint (tror jeg? :p) han kan da hoppe en enkelt med 4 pinde så er i hvertfald stolt af ham. Lights er også rigtig sød til at komme i løbegården (heldigvis) han kommer stort set altid når man kalder, så det er altid dejligt.

Det går bare så fint med Lights for tiden, nu fylder den lille basse snart 1 år (om 1½ - 2 måneder) og nu er man først begyndt at se han er en hankanin, han er begyndt at strinte noget mere end han plejer. Ellers er han ligeså sød som altid, og så går det så godt med at hoppe, han er begyndt at kunne hoppe en del spring næsten helt op, eller helt op <3 Super stolt af min lille basse.

Nu er Lights allerede blevet 1 år, som tiden dog flyver :) det går stadig fint med ham, han skal dog lige lære det ikke er farligt at hoppe "nye" steder, ellers er hans eneste problem at han er begyndt at strinte -.- det sker bare ud af det blå, ellers hopper han stadig fint osv

Havde Lights med til "hygge" stævne på gården i dag, han hoppede faktisk meget fint når man tænker på jeg ikke fik varmet, ordentligt op inden start på ML. Er rigtig tilfreds med ham.

Det går stadig godt med Lights, han er ligeså sød og kærlig som altid, og strinter ikke helt så meget mere :)

Lights har været til hopstævne for hyggens skyld i efteråret, hvor han hoppede rigtig fint, dog noget "død" i SL.
Kommentér på:
Kanin Northern "Lights" <3
Annonce