{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Perle [ Himmelgnaver] 2006

664 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Stald Engegård
Kvinde | 28 år | Oprettet: 11. apr 2010


Kanin Perle

Fødselsår:
2006
Størrelse / vægt:
Hun vejer det hun skal... Hun er en smuk lille hermeling fuchs og hun har god fylde men man kan stadig mærke rygraden eller hvad det nu hedder. Perle er bare fin på alle måder. Hvis hun ser lidt stor ud er det pågrund af pelsen, som er meget tyk.
Temperament
Perle var før hun blev gravid og fødte unger en meget muggen kanin der helst sad for sig selv medmindre det var Bubber der nussede hende. Hun ville helst ikke kæles med og sådan men heldigvis er hun slet ikke sådan mere.

Perle er en meget kælen kanin der elsker at sidde og kysse /nusse /Hygge og alt det der. Hun er blevet en meget gladere kanin efter fødslen. Hun går i enebur og det elsker hun. Hun bygge huler men hun bruger dem ikke. Så elsker hun at grave og når hun er færdig ligger hun nede i hullet og vil ikke komme op den lille bandit. Ellers er hun bare dejlig. Hun grynter også lidt som en gris (HAHA) når hun bliver båret, det er som om hun er højdeskræk men det er vel bare hende. Hun er bare super sød til at blive nusset, striglet og små børn er intet problem, selvom de hiver lidt i ørerne siger hun ikke noget. (Selvfølgelig ikke voldsomt meen). Hun er alt i alt en dejlig kanin, men hun knytter sig meget langsomt og kun få mennesker får lov at lære hende rigtigt at kende. Jeg er bare så heldig at jeg er en af de få. Hun er lidt svær at komme ind på livet af men hun er super sød og dejlig når man kender hende godt. <3 Elsker dig min pusling !

Perle elsker at løbe og er efterhånden også blevet ret glad for at hoppe. Men hvis hun mener at springet er for højt går hun over og vælter den øverste pind ned med mulen før hun hopper over haha det ser simpelthen så sødt ud.
Tricks
Perle hopper (hvis man da kan kalde det et trick) og hun er blevet rigtig dygtig. Vi er oppe paa omkring 20 - 25 cm. Hvilket er rigtig godt klaret i forhold til at hun overhovedet ikke ville hoppe inden hun fik unger. Saa kom ungerne og efter de blev taget fra er hun begyndt virkelig at kunne lide det.

Perle kan stå på bagben, som jeg syntes hun er blevet rigtig god til.

Så træner hun også på at dreje rundt om sig selv, indtil videre kan hun dreje en halv runde.
Stamtavle
Perles mor hedder Asta og hendes far hedder Lille Løvehjerte. Begge forældre har fået 94 point til udstilling. Astas forældre har ikke været til udstilling men Lille Løvehjertes froældre fik begge 94 point. Perle er søster til Rubin, tvillinger er de 2 små dejlige banditter <3
Køn
Perle er en dejlig tøs på snart 4 år.
Bemærkninger
Perle bliver kaldt Puslingen. Navnet Perle, fandt jeg allerede første gang jeg så hende. Hun har en lille hvid Perle i panden og små hvid poter og så er hun grå under maven. Perle har også en hvid plet på næsen <3

Perle er speciel helt ind til det inderste, hun betyder alt for mig, dog kan hun være ret muggen når hun er i løbetid. Men ellers er hun bare så nysgerrig og fræk. Når vi går tur går det som regel altid ud på de små stier i området og Perle vælger selv hvilken vej hun vil gå (For det meste), problemet er bare når der kommer en hund (Værst ¨når det er løse hunde) for så vil hun ikke mere (helt forståeligt) så må hun op til mig og blive trøstet. Jeg har nu fundet ud af at går tur på et tidspunkt hvor der ikke er så mange. Og vi drøner afsted med fuld drøn (jeg er nødt til at have løbesko på) hun elsker det, det er bare det bedste <3 Elsker dig MuslingePusling <3 For evigt Miin <3
Kommentér på:
Kanin Perle
Annonce