{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Nullerbullerbob (Angora) [ Himmelgnaver] 2010

1.267 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Knirke O
Kvinde | 26 år | Oprettet: 21. jul 2011


Kanin Nullerbullerbob (Angora)

Fødselsår:
2010
Størrelse / vægt:
Han er ca. 35 cm lang og er ca. 20 cm høj.

Han vejer omkring 2 kg, han er lidt overvægtig <3
Temperament
Han er stille og rolige, men er bange for hunde og nye mennesker, de ska lige ses an først og han ka være bange i meget lang tid, men til sidst bliver han super nysgerrig og ska hen og snuse og nogle gange hopper han ogs op på en :).
Tricks
Han er så tyk, at han knap og nap kan springe, men han er heller ikk så gammel.
Stamtavle
M: Mira
MM: Martha

F: Jack
FF: Klumpe
Køn
Han er en meget (s)køn han kanin
Bemærkninger
Nullerbullerbob er en lille uldtot, som er meget kælen og kaldes bare Buller. Jeg fik ham da min bedste veninde skulle flytte og ikke kunne have ham der hjemme mere.

Sådan fik min veninde ham:
Min bedste veninde havde en kanin, som døde af sygdom. Hendes mormors nabos kanin havde fået unger. Hendes mormor sagde til naboen at min venindes kanin lige var død. Naboen syntes at det var synd for min veninde, og så fik hun en af ungerne.

Da Nullerbullerbob kom hjem til os var han meget bange, han var lige knap et år gammel. Han bliver trænet i spring et par gange ugenligt men det er han ikk så meget for.

Nårh nu har Buller fået skræk for hunde ;( det var jo ikk' så godt når man har to :P

*NYT* Buller er lige fortiden ikk så meget ude, da hans tykke pels giver ham for meget varme og det er for hårdt
at være ude når der ikke altid er skygge i hans bur da det er umuligt at flytte det. Men om aftenen giver han den bare gas, han løber alt hva han kan. Ogs i regnvejr er det dejligt at ligge og blive sjask våd. men det er jo smag og behag.

Buller er en super skøn kanin. Han har aldrig været 100% tam, men nu er han begyndt at komme når man giver ham mad:) og det er super dejligt for så ved jeg at han ikk er lige så bange som da han kom hertil. <3

*Nyt* Buller har haft en masse knuder i pelsen og de er svære at få ud :/. Men i går gik min veninde og jeg i krig med at få det ud. Det er gået ret godt men jeg tør simpelthen ikke at klippe mere af for nu begynder det efterhånden at blive meget kold om natten og når han aldrig har været inde og heller ikke må komme ind så må vi jo bare klippe ham til sommer. Han var ude og gå en tur i morges og fik gjort pelsen lidt mere fin så det kører bare super fint. Han er ogs ret tyk så vi begynder snart på noget kanin hop. Ikk fordi jeg tror at det nogen sinde kommer til at gå så godt som jeg har drømt om men han er ikk den rette race for at kunne hoppe så højt som jeg havde tænkt mig. Men pyt med det han gik fint og han tog to små fine spring. Er meget stolt af man og han kommer ogs ud på en gåtur i morgen.

*BEGRUND LAV ELLER MIDDEL!*
Kommentér på:
Kanin Nullerbullerbob (Angora)
Annonce