{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin Monjo [ Himmelgnaver] 2011

1.817 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Mette K
Kvinde | 37 år | Oprettet: 9. jun 2010


Marsvin Monjo

Fødselsår:
2011
Størrelse / vægt:
ca. 450
26/9-11: 460g
9/12-11: 700G
Temperament
Monjo er ved at være vokset op, nu er han i teenageårene, og er nysgerrig efter alt. alt skal undersøges, og pigerne skal tit kaldes efter, hvis han ikke er ved siden af dem.

Han er rigtig glad for at sidde på skulderen, og han er lige så sød som Tess, forstået på den måde at han ikke bider og finder sig i mere eller mindre alt.
Tricks
gøre kur til pigerne, pive efter mad, min "mad" lyd.

også har han lært sig selv at finde ind i buret fra stolen, når han skal tisse ^^
Stamtavle
ingen, har købt ham i en dyrehandel.
Han er en semi-langhåret crest
Køn
Han - nu kastreret
Bemærkninger
jeg ser tit marsvin jeg synes er søde, men det er nu sjældent jeg falder så meget pladask for én, som jeg gjorde med ham her. Jeg havde ellers tænkt mig, bare at ville "nøjes" med mine 2 hunner, men da jeg så ham, så skulle jeg bare have ham.

Jeg synes at han er et flot dyr, men det var nu hans øjne som jeg faldt for (for er lige ved at jeg synes at hans bror er flottere). De minder mig om Laban, og tyder på en masse personlighed, som han allerede er begyndt at vise noget af ^^

OPDATERING:
Monjo er nu blevet kastreret (15/11-11), og det er gået rigtig godt. Var lidt stille den første dag hvor han kom hjem, men allerede dagen efter var han igang med hans yndlingsbeskæftigelse: at gnave i tremmerne ind mod hunnerne ^^ han har her en ugen senere fået fjernet stingene, og nu venter jeg bare på at kunne introducere ham til tøserne:)

Ellers er han blevet meget kælen, han begynder hurtigt at pludre, og så længe man aer ham, ligger han og gasser sig. holder man op, begynder han at kigge efter damerne ^^

Monjo en "Tøse-dreng"
en lidt sjovt historie/oplevelse her for et par dage siden. Jeg lod Monjo komme ned til tøserne (der er ca. en uge tilbage inden de kan blive sat endelig sammen), Og stod og holdt øje med dem, for at han ikke skulle hoppe op på en af hunnerne.
Han gik helt amok med at gøre kur, hilse på damerne og var virkelig en teenager, men Tess satte ham på plads ved at vend sig imod ham, og så sad de stille i rigtig lang tid. Uden hvæssen tænder, strittende nakkehår eller andet.. Men det var åbenbart ikke sjovt ikke at få lov, i hvert fald begyndte han nu at gnave i tremmerne for at komme UD af buret...
Så en tøse-dreng er han: både at han ville ud, men så sandelig også at han er en tøsernes dreng, for et par sekunder efter at jeg efterkom han ønske og satte ham tilbage i hans eget, gnavede han i tremmerne for at komme ind til dem igen.. ;)

Monjos indtroduktion til damerne, er gået uden nogle problemer overhovedet. og de 3 går og hygger sig sammen :)

Monjo begyndte at tabe sig og over flere gange, fik han medicin og Critical Care som hjalp ham på fode igen et par gange, og han tog det fint at komme med på arbejde for at blive behandlet.
Han fik trommesyg dog, og måtte aflives for det, da han endelig var ved at være oven på igen.
Februar 2012
Kommentér på:
Marsvin Monjo
Annonce