{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hamster Chef R.I.P [ Himmelgnaver] 2011

3.685 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Pisces
Kvinde | 34 år | Oprettet: 10. apr 2010


Hamster Chef R.I.P

Fødselsår:
2011
Størrelse / vægt:
31/07/2011 - 131g.
Temperament
Chef er sød og blid. Åbner man lågen er han der straks og skal snakke. Han har ikke udvist tegn på aggressivitet. Og har man godbidder er man hans bedste ven :-)
Han er desuden meget tillidsfuld, men også ret snu. Han har fundet ud af at han kan klatre op af tremmerne i løbegården, så man skal holde et vågent øje med ham når han er deri ;-)
Tricks
None
Stamtavle
None.

Farve: Vi har haft svært ved at bedømme hvad farve Chef præcis er. Så hvis der er nogen som ved det må i meget gerne sige til.

Ører: Lyse, med mørke pletter

Øjne: Chef har et sort øje og et mørkerødt. (Det er utrolig svært at få et billede af, men skulle det lykkes mig, sætter jeg straks et billede ind af det.)
Køn
Han
Bemærkninger
Chef er købt i en dyrhandel. (Min kæreste og jeg bør virkelig ikke gå forbi dyrene når vi er inde og købe foder. Suk hvor kan man hurtigt få medlidenhed med dyrene når de kigger på en med deres små våde øjne)

Chef er købt den 02/03/2011, så vi gætter på at han er fra slutningen af januar/starten af februar

03.09.2012
I dag måtte min kæreste tage Chef til dyrlægen, da han pludselig tabte sig voldsomt og havde en mærkelig bule på maven. Det viste sig desværre at han havde brækket et ribben, efter et fald. Da han var så svag og afkræftet, vurderede dyrlægen at en aflivning ville være det bedste for ham :-(
R.I.P lille Chef - du vil blive savnet :-(
Kommentér på:
Hamster Chef R.I.P
Annonce