{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tamrotte Yasmin RIP [ Himmelgnaver] 2011

529 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Yui .
Kvinde | 38 år | Oprettet: 9. apr 2010


Tamrotte Yasmin RIP

Fødselsår:
2011
Størrelse / vægt:
362g
Temperament
Yasmin var en temlig nærvøs pige da hun flytte her hjem, men det har ændret sig helt efter at hun er kommet til at bo sammen med mine andre piger i en stor gruppe, så er hun bare blevet til en rigtig modig pige der ikke står tilbage nogen eller noget. Hun skal bare helst være der hvor der sker noget.
Tricks
Ingen enu.
Stamtavle
Nej det har hun ikke.
Køn
Hun.
Bemærkninger
Yasmin er en af de 3 piger som jeg lige har fået hjem da de stod og mangled et hjem og jeg kunne jo selvfølgelig ikke lade være med at sige ja til de 3 små skønhedder.

Hun har udviklet sig rigtig meget siden jeg fik hende hjem, nu er hun pluselig blevet til en stor og modig pige i stedet for den lille og lidt bange pige hun var da hun flytted ind.

Yasmin er en super dejlig pige som elsker både mennersker og selvskab fra andre rotter, hvilket er mine 7 andre piger som hun bor i samme bur med.

Her d 24/2-12 har jeg detsvære fundet ud af at hun er blind på det ene øje, men jeg håber da på at hun for et ganske normalt og langt liv til trods for at hun kun kan se halvt så meget som de andre tøser.

Min lille Yasmin pige til sidst måtte jeg desvære sige stop da du nu også var begyndt at få headtilt ud over din skæve ryg som sikkert var medfødt og at du var blind på det ene øje. Ja men selv om du havde alle dine små helbredsproblemer så forhindre det dig jo ikke i at have et godt liv mens du var her og du vil helt sikkert altid være meget dybt savnet.

Yasmin er født cirka d 3/3 -11 og døde d 20/9-12. Hun er black hooded dumbo.
Kommentér på:
Tamrotte Yasmin RIP
Annonce