{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Palet [ Himmelgnaver] 2011

1.949 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Kanin Palet

Fødselsår:
2011
Størrelse / vægt:
Født 10.03 2011
Død 26.03 2011
Temperament
Utrolig rolig, kunne bruge timer på at pudse sig selv
Tricks
Stamtavle
M: Jokers Kiwi
F: Hasselnød
Køn
Ukendt
Bemærkninger
Født den 10. marts i et søskende kuld på 6 stk.

Voksede utrolig hurtig op, og blev den lille pelsklump, som ses på billederne. Den var min personlige farvorit, da den blev født med [undertegnet kappe?] som jeg aldrig har set før.

Her er hvad der skete d. 26.03 2011
Sidste billed af den lille fætter, inden hunden angreb den. Skulle bruge nogle ordentlig billeder til deres salgsannonce, så jeg tog hver enkel unge ud for at fotografere dem seperat.
Jeg valgte at tage billederne, lige uden for lågen, fordi vi ikke har græs i vores have [den er lige smuttet ud på gangstien her] og så kommer der denne her store hund, som bor omkring 100 m væk. Ejeren var i gang med at reparere familiens cykler, og så lader ha hunden gå løs, på trods af at den tit stikker af.
Den løfter så denne lille kanin op i munden og rusker den, mens den bare skriger og skriger og skriger.
Og inden jeg har fået smidt kameraet og kommet på benene, har hunden sluppet den, og skal til at gribe fat i den igen. Jeg får så fat i dens halsbånd, mens denne lille kanin tumler og spræller forvirret rundt på jorden. Jeg råber så op, for at få ejeren til at komme efter sin hund. Han kommer så løbene efter sin hund, og jeg kan tjekke på kaninen. Dens højre bagben fungere slet ikke, og den har et sår ved 'anklen'. Det er det eneste jeg faktisk ser, før jeg stopper undersøgelsen af den, fordi den selvfølgelig spræller i smerte. Hans hund begynder så at hive i halsbåndet fordi vores kat, som altid holder øje med kaninerne, sidder i vores lågeåbning. Og så da jeg fortæller ham, at jeg faktisk vil blive pænt muggen, hvis hans hund også angriber vores kat, kommer han med den mest lamme kommentar ever! "Det er jo frie dyr."! Hallo kammerat! Den hund skal holdes i snor. Og det kan da godt være at kaninungen var løs, men hva fanden kan den gøre af skade?! Og katten er... ja, en KAT!

Han går så med sin hund og kommer tilbage med sine 2 børn, fordi de skal da selvfølgelig se hvordan en skadet kaninunge ser ud. Han får så lov til at se hvad hans hund har forvoldt, og han mister simpelthen al farve i ansigtet [Lidt hjerte har manden da].
Jeg er af et roligt gemyt, så selv om jeg er rasende, ked af det og dybt chokeret, vælger jeg at være neutral. Desværre ser min mor hans tilbagekomst, og ud af vinduet råber hun det ene skældsord efter det andet, og skælder ham hæder og ære fra.
Vi ringer så til en dyrlæge, for at høre om mulighederne. Da det desværre er weekendtakst, koster selve undersøgelsen bare 2700 kr.
Min far kom og aflivede den for mig.

Jeg tager så over til manden, for at fortælle hvad der senere hen var sket, og at han var sluppet billigt, da alle dyrlægeregninger i forbindelse med uheldet, ville være gået til ham.
Han fortæller så sin del af hændelsen, og det har simpelthen været ren uheld. Han fortæller mig om de nye regler, som der er kommet i huset, i forbindelse med hunden.
Han viste godt at hunden rendte væk nogle gange, og at den godt kunne lide at løbe efter kattene i kvarteret.

Jeg vælger at oprette denne kanin, så folk kan læse hvor galt det kan gå, hvis man ikke har sine hunde - eller andre rovdyr - under konstant opsyn. Nu var dette ikke første gang hunden stak af, men der skal kun en enkel gang til, før det kan gå galt.
Kommentér på:
Kanin Palet
Annonce