{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin | Blacky [ Himmelgnaver] 2011

5.923 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Team Potedask
Kvinde | 24 år | Oprettet: 22. dec 2010


Kanin | Blacky

Fødselsår:
2011
Størrelse / vægt:
Tilpas, omkring 1,5 kg.
Temperament
Blacky er en meget nysgerrig, aktiv og livsglad kanin. Han er sjældent bange og undersøger gerne nye ting. Han er endda glad for hund og kat, og hopper frivilligt over til dem - dog springer kattene hurtigt væk, så Blacky må opsøge dem igen.
Lige meget hvor han er, kan han ikke sidde stille. Der skal hele tiden ske noget, om det så gælder at løbe hele haven eller huset rundt, eller måske bare snuse til nogle spændende lugte, eller når han er til springtræninger.
Desuden elsker han at hilse på andre kaniner (gennem tremmer), og lægger gerne langs tremmerne og nusser med den fritgående kanin. Det samme gælder når han er ude og rende rundt, så skal han helst hilse på alle kaninerne.
Blacky er også nem at håndtere. Han er let at lokke hen til en, da han ofte kommer frivilligt. Når han bliver båret, er han heldigvis heller ikke svær - der kan godt komme nogle rifter, men det er man som kaninejer jo vant til.
Tricks
Springe -
Svær lige (36 cm).
Længde (118 cm).
Stamtavle
-
Køn
Han.
Bemærkninger
Blacky er en helt speciel kanin for mig. Han var på en måde min rigtige første kanin. Og fra aller første gang jeg så ham, vidste jeg det skulle være ham. Jeg købte ham dagen efter mine gamle kanin, Holger, døde. Det var faktisk ikke meningen, men min mor og jeg var inde i dyrhandleren, for at kigge og opmuntre mig. Jeg så to søde teddykaniner, og jeg ville så gerne have den ene. Men jeg så en sort plet bevæge sig i en af de nederste bure. Lille Blacky stod og tiggede og var så nysgerrig, i forhold til de to andre, som begge lå i et hjørne. Jeg vidste bare, da jeg så hans hvide snude, at han var the one.

Blacky springer ikke til officielle stævner og det tror jeg heller ikke han kommer til. Men mig og Blacky kommer til træninger, når det er i byen eller i nærheden af byen. Blacky er den jeg springer mest med. Han var den første jeg trænede, men jeg har det også bedst med ham. Der vil ikke være noget tidspunkt, hvor jeg ikke vil tage ham med til træning, fordi han nyder virkelig at springe, og på grund af han nysgerrige sind, er han nem at have med til træninger. Dog hvis det er indendørs træning, er han ikke så glad for det, på grund af at han ikke er vant til det.

Blacky er en meget livsglad kanin, som elsker at få opmærksomhed, hilse og aktiveres. Opmærksomheden vil han gerne have fra mennesker, og når der skal hilses skal det være andre kaniner. Han elsker at rende fra bur til bur og hilse på de andre kaniner, som han gerne slikker lidt på panden. Derudover er han vildt sej til at bruge aktiveringslegetøj, hvor han skal finde godbidder. Han elsker det, og det er så skønt at se ham lege.

Opdatering juli 2020: Blacky får medicin for gigt. Han klarer det rigtig godt og lever stadig et værdigt kaninliv i hans indhegning på 4 kvadratmeter.

Opdatering december 2020: I dag har uden tvivl været den dag, jeg har frygtet aller mest og aldrig turde at tænke på. Blacky er blevet aflivet efter næsten 10 års venskab. Det føles helt mærkeligt, da jeg har haft ham siden jeg kun var 11 år. Desværre fik Blacky konstateret gigt i sommers, han kom i behandling og kom sig hurtigt igen. I går fik han dog et voldsomt tilbagefald, og jeg vidste ikke om jeg skulle give ham en chance mere eller få ham aflivet. Men valget blev hurtigt truffet, da min dyrlæge mente at han var for skrøbelig. Hans private dele var også hævet op.
Nu har Blacky fået fred, d. 15/12/20. Præcis 4 måneder inden vores 10 årsdag.
Kommentér på:
Kanin | Blacky
Annonce