{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hamster Feline [ Himmelgnaver] 2009

1.425 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Amanda J
Kvinde | 28 år | Oprettet: 9. apr 2010


Hamster Feline

Fødselsår:
2009
Størrelse / vægt:
Lille xD
Temperament
Feline er en rigtig sød og nysgerrig guldhamster med masser krudt i røven!! Først var hun meget genert og fosigtig, men så blev hun tam og er simpelthen ikke til at komme af med når først man tager hende ud xD

Jeg har jeg ved ikke hvor mange rør, broer, spring og alt muligt som hun kan kravle på/i/under... Vi har et rimeligt stort badeværelse, så plejer jeg at slippe hende løs. Der er nemlig ikke noget hun kan blive væk i, eller gnave i stykker (Har rimelig dårlige erfaringer med en hamster der forsvandt ind i en printer xD)
Jeg lægger alle hendes ting ud (eller.... det kan ikke være der alt sammen xD Så jeg skifter mellem det, for så bliver det også meget sjovere for hende) og så fræser hun ellers rundt derude...

Hun er rigtig glad for at snakke, og hun ELSKER bare at kravle i ærmer eller bukseben. Hun vil gerne undersøge alt hvad hun kan komme i nærheden af, uanset hvor stort, højt eller farligt det er.

Hun har en motionsbold, som hun bare er så glad for! Når hun triller rundt i stuen, kan man høre en masse "bump" hver gang hun kører ind i noget... og det gør hun ret tit xD Hun er ellers blevet rigtig dygtig til at styre.
Hun er overhovedet ikke bange for min hund eller kat... Men de er til gengæld bange for hende xD Min kat løber lige så snart hun ser Feline komme trillende hen mod hende, og min hund snuser meget til bolden, men er alligevel helt tryg. Feline derimod kan endda finde på at "køre min hund ned" hvis hun ligger ned. Jeg syntes det er ret utroligt at hun er så frygtløs, når nu de begge kunne sluge hende i én mundfuld!


Tricks
Er ved at lære hend elidt agility.

Hun kan kravle op ad et håndklæde på 1 m., på ca. 5 sekunder. (Med en blød faldpude selvfølgelig, for at kravle ned kan hun godt nok ikke finde ud af xD)

Så har hun også en masse broer og spring som hun forcerer med lynets hast.
Stamtavle
Mor: ?

Far: ?
Køn
Hun
Bemærkninger
Hun bor alene i et 7-etagers slot xD
Kommentér på:
Hamster Feline
Annonce