{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Franske vædder VENTES D 18/5-2020

Kr. 500
60 visninger | Oprettet:      
UNGER VENTES D 18/5-2020

Ønsker du at følge din nye bedste ved helt fra start? Så følg med her!

Min smukkeste racerene franske vædder pige, Kenya, er d. 17/4 parret op med Mowgli. Mowgli er ligeledes raceren fransk vædder og er udstillet og bedømt med 93 point. Han er virkelig blid og har en meget rolige temperament. På samme måde er Kenya utrolig stille og rolig og fungerer især godt med børn. Kenya og Mowgli fik et kuld sammen sidste år, og da resultatet blev over alt forventning, har jeg valgt, at de skal have endnu et kuld bebser. I deres forrige kuld fik de følgende farver: Sort, sort kappetegnet, vildtgrå og vildtgul. De samme farver forventes denne gang:-) Ungerne vil desuden kunne flytte hjemmefra 8 uger efter fødslen.

Parringsdato: 17/04-2020
Forventet termin: omkring 18/05-2020
Forventet klar til at flytte: omkring 13/07-2020

Ved køb af kanin medfølger:
- Startfoder til de første par dage
- Ugentlige billeder af ungen de første 8 uger
- Øremærkning
- Afkomsattest/stamtavle

Jeg fokuserer i mit opdræt især på kaninernes helbred og temperament. Mine kaniner er avlet ud af sunde og raske linjer, som aldrig har haft tegn på sygdom. Deres temperament er i top, og ungerne hos mig håndteres dagligt og er ved fraflytning vant til voksne, børn og hunde. Derudover kommer mine kaniner i løbegård og på græs hver dag, da jeg efter bedste evne lader dem leve så naturligt liv som muligt.

Det skal dog lige nævnes, at franske væddere er store kaniner og kommer til at ende med en vægt på 5-7 kg :)

Dette er en god mulighed for at følge dit/jeres nye familiemedlem helt fra start! Skriv hvis du/I er interesseret eller blot har spørgsmål:-)

NB Du/I er selvfølgelig mere end velkommne til at komme på besøg os inden I træffer et endeligt valg :) Derudover kan transport rundt i hele landet arrangeres.

Ved reservation af en unge betales et depositum på 250,- og de resterende 250,- betales ved afhentning af ungen. Depositummet betales ikke tilbage ved fortrydelse.

Kontakt


Vis telefonnummer
2670 Greve (Storkøbenhavn)
Andre annoncer fra samme bruger
Kommentér på:
Franske vædder VENTES D 18/5-2020


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

x