{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
Kommentér på:
Fun House
  •   27. maj 2018 Men inden du udtaler dig yderligere burde du nok læse lidt op på dyret og deres pladsbehov.

  •   27. maj 2018 Nu handler det ikke om hvorvidt den dør af det, men ganske almindelig trivsel. Det er en gnaver - den gnaver. Derfor giver det da logisk mening at træ er bedre en plastik.
    Desuden er det pladsen, der er et problem. Men Gud hvor kan jeg godt se at jeg pludselig blev et dårligt menneske fordi jeg deler den info med Natascha. Alle laver fejl, og de fleste får også forkert info. Så burde man da bare kunne være glade for at nogen siger det på en ordentlig måde..

    Du skal være velkommen til at sende mig en privatbesked. Det her er uden pointe - Der var absolut ingen grund til at komme bragende med negativitet og dårlig stemning herinde.


  •   26. maj 2018 Øh, hvad? Min hamster bor ikke i en reol, prøv du nu at stoppe dig selv. Jeg kommer med er venligt råd, og du kommer og smider irrelevante anklager uden at vide en dyt om hvad du taler om? Hold dog.

    Charlie er ikke tam, og kom derfor ud og løbe i ja, en aflagt reol. Han er lige flyttet ind her, og bliver naturligvis ikke sluppet fri i min lejlighed når han ikke er håndtam og kan indfanges stille og roligt igen. Han mangler sku ikke noget. Så pas du bare dig selv "kaninland".


  •   26. maj 2018 Det ser rigtig fint ud. Desværre gør ikke rigtig noget godt for hamsteret, da bundarealet i et crittertrail bur og lignende modeller ikke er stort nok. Selv er jeg imod rør, da de bare samler bakterier og ikke har ret god udluftning, men du kan jo evt købe et bur med de rigtige mål og køble på, så der er et bur med de korrekte mål. Der kan du jo give hamsteret nogle træ-aktiviteter, som også er langt bedre end plastik:)