{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Team Potedask | Til minde for Bøllemis

64 visninger | Oprettet:

Bøllemis, min elskede lille ven.

Bøllemis er fra vores eget kuld, og er født i 2008 (der omkring). Fra starten skulle Bøllemis og hendes søskende sælges, men lige Bølle ville jeg gerne beholde, og det fik jeg lov til.

Vi har altid haft et tæt forhold, men specielt da hun var killing, og da hun var ældre (cirka de sidste 5 år) havde vi et tæt forhold. Bøllemis har altid været den ven jeg aldrig har haft. Vi gjorde alt sammen. Men hvis jeg skal fortælle alt om hende, og hvad hun betyder, bliver jeg aldrig færdig. Derfor vil jeg bare fortælle om grunden til at hun ikke er her mere.

Bøllemis har levet længe på p-piller, da hun er udekat. Vi har aldrig tænkt over at sterilisere hende, indtil min søster fik det gjort på hendes hunkatte. Det havde så de bivirkninger, at hun havde fået kræft at p-pillerne. Hun havde små knuder under maven, så samtidlig med hun blev steriliseret, fik hun også fjernet en helt række patter, hvor knuderne sad (kan ses på nogle af billederne). Dette blev gjort i januar 2016, og dyrlægerne sagde den operation var en livs forlænger.

Bøllemis klarede det så flot, men omkring september opdagede jeg, at hun havde en begyndene knude under venstre "albue". Vi havde regnet ud, at det ikke var et godt tegn. Men vi ville ikke lade hende operere igen, da det ville være endnu svære sådan et sted. Vores dyrlæge vidste besked, men vi lod hende leve med det indtil det ikke var et værdigt liv mere. Det var hårdt, men Bøllemis blev aflivet d. 20/11-17. Hun havde også en begyndende knude ved halsen, så en operation ville ikke kunne lade sig gøre. Kræften havde allerede fra første operation spredt sig, er JEG i hvert fald sikker på.....

Jeg savner dig hver dag Bølle, min elskede lille ven. Pas på Cille <3

Kommentér på:
Team Potedask | Til minde for Bøllemis


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer