Hjemmelavet fuldkornspizza {{forumTopicSubject}}
Til 2 personer ;D
Ingredienser 10 g gær
4 dl lunken vand
1 tsk. salt
150 g rugmel eller andet groft mel
350 g hvedemel, evt. durumhvede
2 dåser tomatpure
Valgfrit fyld bestående af 200 g fedtfattigt kød og 500 g valgfrie grøntsager
Lidt ost i en fedtfattig udgave
Oregano
Ingredienser 10 g gær
4 dl lunken vand
1 tsk. salt
150 g rugmel eller andet groft mel
350 g hvedemel, evt. durumhvede
2 dåser tomatpure
Valgfrit fyld bestående af 200 g fedtfattigt kød og 500 g valgfrie grøntsager
Lidt ost i en fedtfattig udgave
Oregano
Opløs gæren i vandet, tilsæt salt og rør mel og havregryn i med en ske eller hænderne. Dejen skal være let klistret.
Hæves ca. en time ved stuetemperatur.
Dejen behøver ikke at blive formet som én pizza, man kan også lave 2-4 mindre pizzaer med forskelligt fyld afhængig af, hvad man har i køleskabet.
Kødfyldet kan f.eks. være kylling, skinke eller hakket okse 3-7%. Grøntsagerne kan være kartofler, champignon, peberfugter, tomater, andre rodfrugter eller hvad der ellers er i køleskabet.
Bag den store pizza ved 225 grader i almindelig ovn (ikke varmluft) i ca. 25 minutter - minipizzaerne skal bages ca. 15 minutter.
Pizzaen kan både fryses eller spises til frokost dagen efter.
apr 2010
Følger: 10 Følgere: 9 Gnavere: 4 Emner: 18 Svar: 23
apr 2010
Følger: 10 Følgere: 9 Gnavere: 4 Emner: 18 Svar: 23
Hjemmelavet fuldkornspizza
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside