{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
68 visninger | Oprettet:

introduktion af chinchilla {{forumTopicSubject}}

Hej folkens!

tilbage i november købte jeg mig 3 søde chinchilla drenge, som alle gik sammen, og havde det super med hinanden på daværende tidspunkt. efter en måneds tid(måske mere, er ikke sikker) begyndte den ene at sidde inde i det ene hus, og ville ikke komme ud. hver gang de andre nærmede sig blev han sur, men han virkede mere til at være bange, da han simpelthen ikke turde forlade huset. kun den ene af de to andre chinchillaer virkede utilfreds med hans tilstedeværelse, den sidste var meget neutral. da det endte med at han aldrig kom ud og nægtede at spise og drikke når de andre var i nærheden, besluttede jeg at tage ham væk fra de to andre. han virkede til at være glad for det til at starte med, og virker også til at have det fint nu, men jeg vil selvfølgelig forestrække hvis han ikke gik alene, da jeg frygter at han bliver deprimeret alene.
jeg er bare i tvivl om jeg burde forsøge igen, eller burde lade han gå alene? jeg frygter simpelthen at det samme sker igen, eller at de endnu værre virkelig kommer op at slås, da den ene af de to andre chinchillaer ar bidt ham en gang eller to (dog ikke så det blødte)

hvad mener i?Kommentarer på:  introduktion af chinchilla
  • #1   26. feb Det er lidt en misforståelse at chinchillaer er meget sociale. Det går tit galt når der er flere sammen, og tilsyneladende oftere når man har så relativt få dyr som du har. Desværre er det næsten umuligt at sætte dyr sammen igen, når de først har set sig sure på hinanden. Der du beskriver er helt klart stress, så det var godt han kom ud. Hvis han stadig står i samme lokale som de andre, og han kan høre dem og evt se dem, så dækker det faktisk han sociale behov ret fint. Han kan ikke interagere fysisk, men han kan stadig snakke med de andre, og har noget at forholde sig til

  • #2   26. feb Ja han var helt klart forfærdeligt stresset! Men som sagt virker han glad nu. De står i samme rum og burene er lige over hinanden, så de kan sagtens “snakke” sammen.
    Jeg har også godt hørt mange stedernes at man ikke burde sætte dem sammen igen når der først er sket noget, men ville lige høre fra nogle flere som har erfaring med det.
    Mange tak for svaret!


Kommentér på:
introduktion af chinchilla