{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
310 visninger | Oprettet:

8 uger og muligvis med unger {{forumTopicSubject}}

Hende den her Bette marsvin fik vi reddet hos en ældre dame hvor hun gik sammen med hanner. Hun har taget et kg på på en uge. Og 20 gram på fra igår til idag. Jeg synes det lyder helt vildt. Er bare glad for vi fik hende hentet, hun er kun 8 uger. ❤

Kan hun være med unger?
Kommentarer på:  8 uger og muligvis med unger
 • #1   17. jan 2018 ja, syntes hun ser ret tydelig drægtig ud

 • #2   17. jan 2018 Hun er desværre nok drægtig, men 1kg lyder lige voldsomt nok på én uge?

 • #3   19. jan 2018 1 kg lyder altså en kende usandsynligt - selv hvis man tager drægtighed og sult i betragtning - er du sikker på at din vægt viste rigtigt eller at du måske har set/skrevet forkert.

  Hvis hun er ca 8 uger gammel, så kan hun kun være en måneds tid henne... dvs.. at du ikke kan sige noget med sikkerhed endnu.
  Vægtøgning på 20g skal nemlig tages men en vis fejlmargin, hvis du kan følge mig.
  Hvis vi ser bort fra at hun muligvis ikke har fået mad nok, og derfor fylder i skrutten til den store guldmedalje, så er der andre ting der spiller hun. Hun er stadig lille, og de kan godt vokse i 'ryk'. Derudover så spiller det ind om blære/mave/tarm er fulde eller tomme.

  Så kryds fingrene, du kan være heldig at hun ikke er drægtig - det vil vise sig i løbet af de næste 2-4 uger. Hvis hun er, så krydser du finger igen, og sørger for at hun har ordentligt mad og ikke sådan noget supermarkedscrap.


Kommentér på:
8 uger og muligvis med unger