Marsvin Meeko Marsvin Meeko Marsvin Meeko Marsvin Meeko Marsvin Meeko
Tina P
Følg
Følger Følg ikke

Tina P

Kvinde, 53 år, Vestsjælland
Oprettet: 9. apr 2010
Offline - Senest online: 12. mar Bruger er på filterliste

13. marts 2019:
Jeg startede egentlig ud med at have marsvin og børnene en enkelt kanin. Men efter et par år udviklede jeg allergi for høet, og begyndte at overveje slet ikke at have nogle gnavere.
For ca. 3 år siden så jeg en annonce med en hamsterunge der gives væk. Jeg har haft hamster for 20-25 år siden, en hidsig lille madamme, men synes egentlig at hamstere er nogle sjove og søde dyr. Derfor valgte jeg at hente denne hamster, da den befandt sig i nærheden. Hun var den sødeste lille hamster. Altid klar til kæl og fulgte mig som en lille hund og så blev jeg grebet af det hamstersjov, hurtigt blev min datter også grebet af hamstere og vi meldte os ind i Dansk Hamster Forening. Kort tid efter var vi til vores første hamsterudstilling med lille Smut, men hun blev meget stresset og efter råd fra de søde mennesker fra DHF valgte vi at trække hende fra udstillingen, og blev tilbudt at hun kunne stå hos dommerne mens vi nød resten af udstillingen. Det blev helt enormt glad for. Hele den udstilling satte gang i det hele. Nu har vi været til flere udstillinger og har nu 7 hamstere i farverne gylden med hvidt bånd, cinnamon, sort, sort med hvidt bånd og chokolade. De der er cinnamon og gylden med hvidt bånd er søskende. De er her fordi jeg ikke nænnede at sælge dem... Så opdrætter, det er ikke noget jeg dur til.. hihi.
Den sorte med hvidt bånd er også en hamster jeg hentede, fordi de den havde den ikke ville have den mere. De sagde den bider, men har aldrig bidt mig. Den er nysgerrig men også lidt usikker, men det skal nok komme. Han er ikke så gammel endnu.
Vi er af til udstilling endnu, men mange af dem ligger desværre i min arbejdsweekender, så nogle gange er der lidt langt imellem vi er afsted.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce