Marsvin | Harry Marsvin | Harry Marsvin | Harry Marsvin | Harry Marsvin | Harry
Team Potedask | Natasja
Følg
Følger Følg ikke

Team Potedask | Natasja

Kvinde, 19 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 22. dec 2010
Offline - Senest online: 3. sep Bruger er på filterliste

Hjemmeside: http://teampotedask.weebly.com/
Facebook: Team Potedask

Jeg er efterhånden ret erfaren indenfor marsvin, kaniner, tamrotter, ørkenrotter og hamstere. Hvis I har nogle spørgsmål omkring dyrets temperament, pasning, sygdomme, parring osv., er I meget velkommen til at skrive til mig i PB. Jeg vil gøre mit bedste for at besvare jeres spørgsmål.

Det hele startede faktisk da jeg var helt lille. Vi har altid haft dyr, specielt mange katte. Jeg har haft marsvin siden 2004, men jeg begyndte først rigtigt at gå op i deres behov i 2011-2012. Jeg fik flere og flere dyr, ikke kun marsvin, men også kaniner, hamstere, ørkenrotter og tamrotter. Marsvinene og kaninerne har jeg dog altid haft mest interesse og kærlighed for.

I 2013 blev jeg medlem af DMK og Lolland-Falsters kanin avlerforening. Jeg udstiller marsvin når det er i nærheden af vores by. Første gang jeg var til udstilling var det med Chili, han manglede én cert og så ville han blive en champ i racedyr. I 2014 var det med Blue, som vandt en præmie for dommerens favorit, også selvom han var fejlfarvet. I 2011 begyndte jeg at springe med kaniner. Og i 2013 fik jeg endelig kontakt med Lolland-Falsters kaninavlerforening. Jeg har hoppet meget til træninger, men vi har dog holdt meget pause på det seneste. Min drøm har altid været at springe til stævner. Men ikke alle drømme varer ved, desværre. Det kræver mere træning og lyst, både fra min og mine kaniners side.

PS. I kan se mine elskede himmelgnavere i mit fotoalbum <3
_______________________________________________________________________

Info om mig:
Jeg hedder Natasja og jeg er en 19-årig pige fra Nakskov. Jeg er i gang med STX på 2. år i Nakskov Gymnasium. Min linje er musik & engelsk på A-niveau. Min drøm fra da jeg var helt lille og til slutningen af folkeskolen var at blive uddannet dyrepasser. Men den drøm gik jeg væk fra i 10. klasse, og nu ved jeg ikke helt hvad jeg vil. Grunden til at jeg droppede den drøm, var pga. jeg ikke har mulighed for at tage til Roskilde og tage uddannelsen. Desuden er det smådyr som marsvin og kaniner jeg ville arbejde med, men det er desværre umuligt.

I min fritid er jeg meget sammen med mine venner og min familie. Derudover passer jeg selvfølgelig mine dyr, som har stor betydning i mit liv og hverdag. Jeg har mange forskellige hobbyer, bl.a. tegner jeg og er kreativ, tager billeder og laver videoer. Men det der fylder mest i mit liv er musikken. Jeg spiller klaver, trommer og bas. Nu har jeg jo musik som mit linjefag i gymnasiet, men jeg har også altid haft musik som valgfag siden 8. klasse. Desuden har jeg spillet klaver helt siden 3. klasse.
For et par år siden begyndte jeg også at gå rigtig meget op i makeup. For mig er det en anden måde at være kreativ på. Desuden er det super fedt at man kan være helt naturlig, og være helt glam.


*JEG BLIVER VIRKELIG GLAD NÅR FOLK TILBYDER MIG DERES DYR, MEN JEG TAGER IKKE IMOD DYR MERE. JEG SKAL "SKÆRE NED" PÅ MIT ANTAL DYR. DET ER KUN I FÅ TILFÆLDE JEG VIL GØRE DET*
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}