Marsvin | Harry Marsvin | Harry Marsvin | Harry Marsvin | Harry Marsvin | Harry
Team Potedask | Natasja
Følg
Følger Følg ikke

Team Potedask | Natasja

Kvinde, 20 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 22. dec 2010
Offline - Senest online: i går kl. 12:23 Bruger er på filterliste

Hjemmeside: http://teampotedask.weebly.com/
Facebook: Team Potedask
Instagram: @teampotedask

Jeg er efterhånden ret erfaren indenfor marsvin og kaniner samt hamstere. Hvis I har nogle spørgsmål omkring dyrets temperament, pasning, sygdomme, parring osv. er I meget velkommen til at skrive til mig i PB. Jeg vil gøre mit bedste for at besvare jeres spørgsmål. I kan også læse på min hjemmeside.
_______________________________________________________

Det hele startede faktisk da jeg var ganske lille. Vi har altid haft dyr i min familie og set dyr som familiemedlemmer. Jeg har haft marsvin siden 2004, men jeg begyndte først rigtigt at gå op i deres behov i 2011-2012, hvor jeg blev gammel nok til at have ansvaret for dem selv. Jeg fik flere og flere dyr, ikke kun marsvin, men også kaniner, hamstere, ørkenrotter og tamrotter. Marsvinene og kaninerne har jeg dog altid haft mest interesse for, men her på det seneste er interessen for hamstere kommet tilbage.

I 2013 blev jeg medlem af DMK og Lolland-Falsters kanin avlerforening. Jeg udstillede marsvin når det var i nærheden af vores by. Første gang jeg var til udstilling var det med mit skinnymarsvin Chili. Han manglede én cert og så ville han blive en champ i racedyr. I 2014 var det med mit blå marsvin Blue, som vandt en præmie for dommerens favorit, også selvom han var fejlfarvet. I 2011 begyndte jeg at springe med kaniner, og i 2013 fik jeg endelig kontakt med Lolland-Falsters kaninavlerforening. Jeg har hoppet meget i min have og til træninger, men det har aldrig udviklet sig til mere end det.

PS. I kan se mine elskede himmelgnavere i mit fotoalbum!
_______________________________________________________

Info om mig:
Jeg hedder Natasja og jeg er en 20-årig pige fra Nakskov. Jeg er i sommeren 2020 blevet student. Jeg gik på Nakskov Gymnasium. Min studieretning var musik og engelsk på A-niveau.
Min drøm fra da jeg var helt lille og til slutningen af folkeskolen var at blive uddannet dyrepasser. Men den drøm gik jeg væk fra i 10. klasse. Jeg er stadig usikker på hvad jeg vil efter mit sabbatår, men det skal der nok være tid til at finde ud af.

I min fritid er jeg meget sammen med mine venner og min familie. Derudover passer jeg selvfølgelig mine dyr, som har stor betydning i mit liv og hverdag. Jeg har mange forskellige hobbyer udover mine dyr, jeg elsker at tegne og at være kreativ, tage billeder og lave videoer. Men det der fylder mest i mit liv er musikken. Jeg spiller klaver, trommer, bas, ukulele og en smule guitar. Klaveret er dog mit hovedinstrument. Nu har jeg haft musik som mit linjefag i gymnasiet, men jeg har også haft musik som valgfag siden 8. klasse. Desuden har jeg spillet klaver helt siden 3. klasse.
For et par år siden begyndte jeg også at gå rigtig meget op i makeup. For mig er det en anden måde at være kreativ på.
_______________________________________________________

*JEG BLIVER VIRKELIG GLAD NÅR FOLK TILBYDER MIG DERES DYR, MEN JEG TAGER IKKE IMOD DYR MERE. JEG SKAL "SKÆRE NED" PÅ MIT ANTAL DYR. DET ER KUN I FÅ TILFÆLDE JEG VIL TAGE ET DYR TIL MIG, HVIS JEG HAR PLADS ELLER DYRET VIRKELIG MANGLER ET HJEM*
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x