Kanin Nimbus Kanin Nimbus Kanin Nimbus Kanin Nimbus Kanin Nimbus
Signe love til min bedste ven
Følg
Følger Følg ikke

Signe love til min bedste ven

Kvinde, 28 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 18. jan 2013
Offline - Senest online: 3. feb 2014 Bruger er på filterliste

jeg er en pige som altid har haft en svaghed for dyr, mine forældre er ikke det man kan kalde for dyre mennesker så der gik mange år mellem jeg følte mig klar til at få et dyr til mine forældre også syntes jeg var klar til at tage hånd om et levende væsen selv.

jeg kig i 3 klasse da jeg fik lov til at få en kanin. jeg havde ønsket mig en sort eller hvid kanin, og så skulle det helst være en lille en med strit ører, det var ikke lige frem sådan en jeg fik, for meden jeg sad og skulle vælge en fra et næsten nyfødt kuld satte moderen sig til at føde dig, rat usædvanligt at en mor kanin føder en ung flere timer efter alle de andre. jeg sagde med det samme at det skulle være den men passeren som jeg kendte meget godt fortalte mig at der var en dårlig ide da den var meget mindre en de andre og der var lille chance for at den ville overleve.

Dog valgte jeg den alligevel (jeg fik den selfølgelig ikke med hejm der men den stod i et udendørs bur som jeg hver dag gik ned og kiggede til den) det betød meget fir mig at jeg have fået en kanin så det var vigtigt at den fik et specielt et som hvis folk hørte det ville de huske det. det fik den også. det viste sig at du var en han og jeg valgte derfor navnet Nimbus... uden at lyve kan jeg sige at dette navn med sikkerhed er et navn der altid vil have en meget stor betydning for mig.

igennem 8 år var du min bedste ven gennem tykt og tyndt, du er her ikke mere og det er en kæmpe sorg for mig selvom det næsten er et år sidden. er du i mine tanker hver evig eneste dag.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce