Dværghamster Nightangels Ashutosh Dværghamster Nightangels Ashutosh Dværghamster Nightangels Ashutosh Dværghamster Nightangels Ashutosh Dværghamster Nightangels Ashutosh
Hamsteropdræt Alpha
Følg
Følger Følg ikke

Hamsteropdræt Alpha

Kvinde, 29 år, Sønderjylland
Oprettet: 27. okt 2012
Offline - Senest online: 21. jan 2014 Bruger er på filterliste

Hej med dig, og velkommen til min profil .-)

Jeg hedder Jenny, og er en kæmpe hamsterfan.
Faktisk, er jeg så stor en hamsterfan, at jeg i løbet af 2012 spillede med tanken om at starte et opdræt af de kære små.
I dag har jeg, med hjælp fra andre dygtige opdrættere i Dansk Hamster Forening, formået at få mit eget opdræt af renartede Campbells dværghamstere med stamtavler op at stå, og nyder det i fulde drag.
I mellemtiden er jeg blevet en del af Dansk Hamster Forening, hvilket jeg er meget glad for, da jeg derigennem har fundet rigtigt mange rare mennesker, at dele mine glæder, sorger og erfaringer med.

Min kæreste og jeg har hidtil boet i en lille lejlighed, hvor der ikke har været mulighed for at udvidde opdrættet, hvilket dog ændres i september måned i år (2013) da vi flytter i en større lejlighed, og derfor kan give hamsterne store bure, og flere bure.

Alle opdateringer kan følges på opdrættets hjemmeside. Samtidigt, er jeg altid åben for alle de spørgsmål, du kan finde på omkring hamstere. :-)

Besøg http://alphahamster.dk
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce