Kanin Beauty's Hope Kanin Beauty's Hope Kanin Beauty's Hope Kanin Beauty's Hope Kanin Beauty's Hope
StaldbellaVista
Følg
Følger Følg ikke

StaldbellaVista

Kvinde, 33 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 18. apr 2012
Offline - Senest online: 26. sep 2017 Bruger er på filterliste

Sådan startede mit opdræt, jeg har haft kanin det meste af mit liv, da jeg i januar 2010 mistede min kanin Beauty som var unge af min tidligere kanin. Besluttede jeg mig til at starte mit eget opdræt og blive medlem af Avler foreningen. Men jeg ville ikke gøre det med det samme først ville jeg komme mig over tabet af beauty som i en alder af 7 år tabte kampen til Kræften.
April 2012 – ledte jeg efter hollændere opdrættere på sjælland, for at besøge dem i første omgang for at se om der var en kanin som jeg var interesseret i. Jeg fandt en avler i Helsingør så manden og jeg kørte derop for at se på kaniner, Avleren havde sat 4 kaniner frem som jeg kunne se på, jeg syntes at de alle 4 så meget skræmte ud, og de var ikke interesserede i kontakt, Han fandt så kanin nummer 5 frem, han satte hende i vægten, jeg gik forsigtigt der hen, og tog en finger forsigtigt hen til hende, hun var meget interesseret og begyndte at slikke min finger med det samme. Så jeg valgte derfor hende, da jeg skulle finde navn til hende satte jeg med ned på gulvet, og åbnede transportkassen, hun løb ud og jeg begyndte at kalde på hende, med to forskellige navne, og der var ingen reaktion da jeg så kaldte hende Fiona kom hun med det samme og derfor valgte jeg dette navn. (den metode var ligeså meget for at se om jeg kunne lide de navne som jeg havde valgt).
Mit staldnavn, var meget nemt at finde frem til eftersom at jeg bor i et hus som hedder Bella vista. Jeg er medlem af Kaninavler foreningen og mit avler nummer er 3579.
Planen er at opdrætte Hollændere, til udstilling, hop og kæl.
Der vil løbene komme opdateringer på min hjemmeside, www.bricksite.com/StaldbellaVista.

mere kommer senere.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce