Tre gode råd, når du har købt din første kanin

Tre gode råd, når du har købt din første kanin

3. maj 2020

Dette indhold er sponsoreret


For mange børn og unge er det en stor dag, når man får sit første kæledyr. Dette er som oftest i Danmark enten en hamster eller en kanin, og det er derfor vigtigt, at du ved, hvordan du eller dit barn skal tage jer af den kanin, som i valgt skal være del af hjemmet. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvad du skal huske, efter du har hentet kaninen hjem. For eksempel er det en god ide, at du giver den masser af ro, så den kan vende sig til sine nye omgivelser, hvor du så kan finde tiden til at finde ud af, sådan spiller du blackjack online. Du kan også besøge royal casino århus, hvor du kan finde timevis af god underholdning, mens du venter på, at din kanin er faldet til ro. 

Den frie kanin eller kaninen i bur

Når du har fået kaninen hjem, så er det vigtigt, at du tager stilling til, om kaninen skal være en fri kanin, som kan hoppe rundt i hjemmet, hvor den udelukkende har en hule, som den sove i, og hvor den har mulighed for at gå på toilettet i en bakke, som du placerer et sted i hjemmet, eller om den skal være i et større bur, hvor den udelukkende kommer ud, når den skal på græs, eller den skal ind i hjemmet.

Vær opmærksom på høje lyde

Efter du har fået din kanin hjem, så er det vigtigt, at du er meget opmærksom på høje lyde. Kaniner er meget sensitive dyr, og de bliver nemt skræmte, når det kommer til høje lyde. Derfor er det vigtigt, at du ikke stiller kaninens bur op ad en højttaler i hjemmet, eller at du har hulen stående et sted, hvor der ofte er døre, som smækker, eller hvor støj nemt finder hen. 

Jo flere des bedre

Efter du har anskaffet dig en kanin, så er det en god ide, at du anskaffer dig den næste. En kanin er ikke glad, når den er helt alene, og derfor er det en god ide, at du har to, som kan gå sammen og hygge sig. På denne måde sikrer du de bedste omstændigheder for dit kæledyr. Her er det en god ide, at du finder enten et par, som begge er blevet kastreret eller steriliseret, eller at du finder to af samme køn. Her er det som oftest en god ide med to hunner, gerne søskende, som kan gå med hinanden.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x