Skal dit kæledyr forkæles til foråret?

Skal dit kæledyr forkæles til foråret?

17. aug 2020

Dette indhold er sponsoreret


I forårs- og sommermånederne er det rart for gnavere at kunne løbe frit rundt på et større græsareal. De elsker udelivet, så hvorfor ikke give dem muligheden for at kunne bevæge sig  frit rundt på græsset. Hvis du ikke har et udendørsbur, der giver dit kæledyr mulighed for at komme ud på græsset, har vi her nogle forslag til, hvordan du kan få fat i det.


Få en professionel til at bygge buret

For at du kan få tilpasset buret til din have og få lavet buret præcis, som du ønsker det, er det en god idé at få det bygget fra bunden af en tømrer. På bygga.dk kan du finde en tømrer i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit projekt. Tømreren kan tage udgangspunkt i din have og dén plads, du har til rådighed til et udendørsbur, og så vil tømreren også kunne komme med gode råd og idéer, så buret bliver af høj kvalitet, og dit kæledyr får bedst mulig glæde af buret. Eksempelvis har en tømrer den rette viden om valg af træsort og træolie samt isolation af bure.


Kast dig ud i et gør-det-selv-projekt

Hvis du er en gør-det-selv-type kan et godt projekt til vinteren være at bygge dit eget udendørs bur til dit kæledyr, så det kan stå klart til foråret. Hvis du har børn, der har alderen til at hjælpe, vil de garanteret synes, det er sjovt og hyggeligt at være sammen om at bygge et nyt bur til jeres kæledyr. Husk, at det også i dette tilfælde er en god idé at forhøre dig med en professionel, så du vælger den rette træsort, der holder til det danske omskiftelige vejr, og så du bedst muligt får isoleret buret, hvis du ønsker dette.


Køb et færdigbygget bur

Den nemmeste løsning er naturligvis at gå ud i det nærmeste byggemarked og købe et færdigbygget bur. Der er dog den risiko, at størrelsen ikke passer helt perfekt til din have, at det mangler isolering, at det stilmæssigt ikke passer ind eller noget helt andet. Hvis du alligevel gerne vil kaste dig ud i gør-det-selv-projektet eller vil få en tømrer til at hjælpe dig, kan du også bruge dit lokale byggemarkeds udendøresbure som inspiration til, hvordan du vil have designet dit eget bur, som netop dit kæledyr vil blive rigtige glad for og bruge i mange år.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x