Sådan kan du selv skifte reservedelene på din iPhone

Sådan kan du selv skifte reservedelene på din iPhone

6. jun 2018

Har du lige knust skærmen på din iPhone? Er hjemknappen faldet af? Er der måske sket andet, der gør, at din telefon ikke virker optimalt? Det er en situation, der altid opstår, når man skal bruge sin mobil, og det er aldrig belejligt. Oven i dette er tanken om en kæmpe regning for at få sin iPhone lavet intet mindre end uudholdelig.

Der er dog ingen grund til at frygte noget af det mere - for det er slet ikke så svært at gøre det uden hjælp, og hvis du har det rigtige værktøj, kan du selv skifte reservedelene på din iPhone. Faktisk kan det blive en hel del nemmere for dig i længden. Læs med herunder, og lær hvordan du skal gøre.


Så meget bedre er det at skifte delene selv

Tanken om at skulle reparere din iPhone selv i stedet for at sende den afsted til nogen, der ved, hvad de gør, kan virke udmattende. Men det behøver slet ikke være så svært, så længe du sætter dig godt ind i, hvad du skal, og hvis du anskaffer dig det rigtige værktøj til formålet.

Hvis du lærer dig selv at skifte reservedelene i stedet for at sende din iPhone til reparation, sparer du ikke blot massevis af penge i længden, men du sparer også en masse tid. Det er nemlig både dyrt og tidskrævende at få lavet sin telefon, og det kan endda blive et dyrere og længerevarende forløb, end du forestiller dig.

Foruden ovenstående fordele er det også bare lige lidt sejere og holdbart i længden at kunne lave sin telefon selv. Hvis du kan det, er der vist ikke meget, du ikke kan! Og så har du, din familie og dine venner også altid en iPhone-reparatør ved hånden.


Disse dele skal du bruge, og sådan gør du

Når du skal skifte reservedelene på din iPhone, skal du anskaffe dig det rigtige værktøj – og det er mange ting. For selvfølgelig er det rigtige værktøj ikke blot rigtigt i sig selv, men det skal naturligvis også passe til det problem, der er opstået på telefonen. Hvis hjemknappen er faldet af, er det uden tvivl til stor irritation for dig, og derfor er det bare om at anskaffe dig en ny en af slagsen. Foruden den skal du anskaffe dig en pincet, så du også kan sætte den rigtigt på. Hvis dit batteri sidder løst eller falder ud, skal du anskaffe dig noget tape, som du kan sætte på, så batteriet kan virke optimalt igen. Det er også muligt selv at fikse det tilbehør, der hører til din iPhone. Du kan købe en enkelt høretelefon, som du kan sætte på dine ødelagte høretelefoner og på den måde få lyd ud i begge ører.

Du kan også anskaffe dig et helt reparationssæt til iPhone, så du er forberedt, hvis ulykken skulle ramme. På den måde skal du kun anskaffe dig gearet, der er gået i stykker, og så har du værktøjet liggende. Det er muligt at finde guides til, hvordan du skifter delene. Så hvis din eller dine nærmestes iPhone er gået i stykker, er det bare om at komme i gang!


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x