Gode råd til garntyper der holder

Gode råd til garntyper der holder

14. okt 2019
Skal der laves flotte ophæng eller holdbare løsninger derhjemme eller på arbejdspladsen, kan det være svært at vide, hvilke materialer der skal bruges. Det skal helst holdbare materialer, som sikrer, at man kun skal lave sine ting en enkelt gang. Her får du en guide til brug af sejlgarn, og hvilke typer der findes på markedet.

Sejlgarn 
Sejlgarn er en stærk type tråd, som kan holde til lidt af hvert. Dette skyldes, at sejlgarn er lavet ved, at flere tyndere tråde er snoet sammen til at styrke garnet. Trådene er bøjet i modsatte retninger, som giver garnet ekstra styrke. Sejlgarn kan benyttet til alt, som kræver, at garntypen er holdbar og dermed stærk nok til at holde til både tryk og træk. Blandt andet kan det benyttes i hjemme til at lave ophæng, som man gerne vil sikre sig, hænger der i en længere periode uden, at det er nødvendigt at udskifte garnet. Også på arbejdet kan det være nødvendigt med sejlgarn, især i mange håndværksfag bliver sejlgarn benyttet, da det er den stærkeste type af tråd, der kan benyttes. For at finde sejlgarn B2B til dig eller din arbejdsplads, kan du følge linket og blive klar over dine mulighed for sejlgarn. 

Typer af sejlgarn 
Der findes mange typer af sejlgarn på markedet, og de er alle gode til forskellige ting. Især tykkelse og materiale er det der adskiller de forskellige typer af holdbart sejlgarn. Som udgangspunkt vil garnet være stærkere jo tykkere tråden er. Derudover kan man kigge på de forskellige materialer der findes på markedet. Her kan man blandt andet vælge mellem hampegarn, sisalgarn, polysejlgarn og seaming. Disse forskellige materialer har forskellige fordele, og kan bruges til forskellige ting. For at blive klogere på hvilken type sejlgarn du skal bruge til præcis dit projekt, kan du følge linket længere oppe. 
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x