Glad ejer gør glad gnaver

Glad ejer gør glad gnaver

5. mar 2020
Det er blevet lidt af en kliche at sige, men forbliver dog stadigvæk sandheden; du kan ikke hjælpe eller forkæle andre, før du har gjort det samme for dig selv. Mange mennesker tænker ofte på, hvordan stewardesserne i en flyver fortæller dig at du først må give en iltmaske på dig selv, før du går i gang med at hjælpe andre.

Selvforkælelse er på samme måde og derfor får du her nogle gode råd til, hvordan du kan forkæle dig selv ordentlig, så du altid kan være der for dit kæledyr og forkæl dem også.

Gode oplevelser
De fleste mennesker føler sig gladere, når de får sig nogle gode oplevelser i løbet af hverdagen eller blot deres uge. Og hvis man er glad som kæledyrsejer, så behandler man ofte også sine kæledyr bedre, hvilket gør dem meget gladere.

Prøv derfor at finde frem til måder hvorpå du i din hverdag kan komme til at få nogle bedre oplevelser. Det behøver skam ikke at være noget stort eller særligt dyrt.
Måske nyder du blot at komme lidt ud i naturen af og til eller at se en god film med venner og popcorn om aftenen? Prioriter den slags oplevelser i stedet for at sidde flere meningsløse timer foran en kedelig tv serie eller på diverse sociale medier.

Del oplevelserne
Oplevelser er som regel en hel del bedre, hvis man har nogle at dele dem med. Selvfølgelig er det vigtigt, at man også kan være i sit eget selskab og nyde gode oplevelser med sig selv. Men der er heller ikke noget galt ved at indrømme, at man savner en partner i sin hverdag og nogle at dele de gode stunder med.

Vil du gerne finde frem til en god romantisk partner? Prøv at kigge inde på sider som Eroti, hvor du kan få en masse gode tips til bade dating- og sexlivet.

Og hvis du er helt klar på at komme i gang med at date men synes det er lidt svært at finde frem til den næste eneste ene, så skal du da tage et smut ind på nogle datingsider. Størstedelen af vores liv i dag foregår online, så hvorfor ikke også date online?

Husk dog blot at møde op så snart i mærker at i har en god kemi med hinanden. Ellers kan tingene hurtigt løbe lidt ud i sporet og alligevel ikke blive til noget. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x