Forkæl din gnaver, som du forkæler dig selv

Forkæl din gnaver, som du forkæler dig selv

16. dec 2019

Gnavere er en evig kilde til sjov og spas, og det er underholdende dyr, som man meget hurtigt kommer til at holde af. Dyrene er med til at bringe glæde til hele husstanden, og derfor er det også vigtigt, at man passer godt på dem. Dette gør langt de fleste dyreejere også, men man kan altid forkæle dyrene lidt mere, således at deres tilværelse bliver endnu bedre. Der er en stor tilfredshed ved at glæde andre - og det gælder sådan set, uanset om der er tale om dyr eller mennesker. Derfor bør du forkæle din gnaver, som du forkæler dig selv.

 


Ekstra opmærksomhed er altid et plus

Der er ingen tvivl om, at dyrene i vores hjem allerede får meget opmærksomhed, men når man har at gøre med sociale dyr, så er ekstra opmærksomhed altid et plus. Der kan simpelthen ikke kæles nok med dyrene, og de elsker det; det er en del af deres svar på forkælelse. Dette gælder for gnaveren, såvel som for os mennesker, og hvor tilfredsstillelsen hos mennesker kan komme gennem seksuel nydelse fra en vibrator, så er opmærksomheden fantastisk for dyrene.

 

Herudover bør du altid forkæle din gnaver, når det drejer sig om pelsen, der ofte kan være lidt genstridig at holde ren og pæn. En ren pels er med til at give større velvære for din gnaver, og selvom den måske virker ligeglad med, at du holder pelsen ren, så er det med garanti noget, som gnaveren sætter pris på.


 

Lidt lækkert foder har aldrig skadet

En anden ting, hvor man rigtig kan forkæle sin gnaver, som man forkæler sig selv, er på madfronten. Mennesker, såvel som dyr, har en lang række yndlingsretter, og det giver bare en stor grad af velvære, når man får noget af det, man elsker allermest i hele verdenen. Dyrene har ikke altid en måde at vise det på, men der er ingen tvivl om, at lidt lækkert foder er med til at skabe velvære hos din gnaver.

 

Der er mange eksempler på gode fodermuligheder - og man kan f.eks. finde en masse frugt og grønt frem for skuffen, hvis gnaveren skal have det ekstra godt. Forkælelsen kender i virkeligheden ingen grænser, og så længe maden er god for dyret, så gør du det helt sikkert rigtigt - husk altid at tjekke, hvorvidt maden er god for gnaveren, eller om den kan få maveproblemer af maden!


 

Livet er kort, så lad gnavere leve sit fuldt ud

Det er ingen hemmelighed, at gnavere i særdeleshed ikke bliver så gamle, og derfor er det også med at nyde og forkæle dem, mens man har dem. Dyrene skal helst leve et fantastisk liv, mens de stadig er her og uden at blive kaldt fanatisk, så bør man virkelig huske på dette hver dag, når man har dyr. 


Derfor bør man altid huske på, at dyrene skal have det godt - og man bør altid lige kigge til dem én gang for meget end en gang for lidt. Der er ingen større glæde i denne verden end en dejlig gnaver, der piler rundt i sit bur eller virker tilfreds med tilværelsen - det bringer et smil frem på alles læber.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x