Er du træt af slidt og beskidt gulv?

Er du træt af slidt og beskidt gulv?

26. nov 2020

Når man har et kæledyr i huset kan gulvet derhjemme ret hurtigt blive både slidt og beskidt. Måske har du et trægulv, som ser lidt trist ud. Eller måske vil du bare gerne have et gulv, som nemt kan gøres rent uden det store besvær? Hvis dette er tilfældet, så læs videre her, og hør om alle de fordele, der er ved at vælge et såkaldt polyurethan gulv.


Hvad er polyurethan gulv?


Et polyurethan gulv er et fugefrit gulv, som er meget slidstærkt. Det kan bruges både udendørs og indendørs, og laves af polyurethan og af en hærder. Gulvet består af en base af harpiks og af en accelerator, som blandes og lægges ud som et gulv uden fuger. Dette har mange fordele og ser ovenikøbet pænt og moderne ud i hjemmet. Hvis det lyder som noget for dig, så læs guiden her, og bliv en helt del klogere på polyurethan gulve. 


Fordele og ulemper ved at vælge polyurethan gulv


Ligesom alle andre former for gulv, har polyurethan gulv både fordele og ulemper. En af ulemperne er, at det kan være svært at lægge. Nogle tror, at polyurethan gulv er giftigt, hvilket blot er en skrøne. Dog skal man være yderst forsigtig, hvis man selv vil lægge gulvet. Dette kræver som oftest professionel hjælp. Du kan altså nok ikke regne med, at du kan lægge et polyurethan gulv helt selv. Det kræver hjælp. Men det er nok også en af de eneste ulemper ved at vælge dette gulv. En af fordelene ved dette slags gulv er, at det er fleksibelt og dermed enormt behageligt at gå på. Også uden sko. Derudover er det lyddæmpende, så hvis du har børn eller kæledyr, som godt kan støje ret meget i hverdagen, vil sådan et gulv passer perfekt til dit hjem. Fordi gulvet nemlig er fugefrit, er det også meget nemt at rengøre. Der er altså mange fordele ved at vælge et polyurethan gulv. 


Hvad med farverne på gulvet?


Når du vælger et polyurethan gulv, behøver du ikke at bekymre dig, om du nu også kan få den farve, du gerne vil have. Der findes nemlig et hav af muligheder, når det kommer til polyurethan gulve, fordi man i støbningsprocessen nemt kan påvirke farven. Du er altså ikke nødt til at vælge en kedelig brun farve, som når du vælger at lægge et trægulv. Giv dit hjem et helt nyt look med en frisk farve på gulvet. Det er ikke kun vægge, som kan se dekorative ud.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce