Er du klar til Black Friday 2019?

Er du klar til Black Friday 2019?

24. jun 2019

Dette indhold er sponsoreret 

Black Friday er noget vi i de seneste år kun har hørt mere og mere om her i Danmark. For nogle er det blevet udskældt, for andre er det en mulighed for årets bedste tilbud. Mulighed for at finde julegaverne og købe dem til et godt tilbud. Det er også en mulighed for at få styr på alle kalender- og adventsgaver op til jul.  ikke nok med det, så er det bare et rigtigt godt tidspunkt, hvor du kan få købt det, som du ønsker til dig selv. Det kunne eksempelvis være den cykel, som du længe har gået og drømt om. Det kunne også være en ny iPhone, et nyt TV eller noget helt fjerde. 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en tradition vi har taget til os fra USA. I Danmark har den kun været aktuel de seneste år, hvorimod det har været en stor dag og tradition i USA siden 1950’erne. Her er det en uformel slags helligdag. Black Friday er altid dagen efter Thanksgiving i USA, som er en af deres største mærkedage. Derfor er Black Friday også altid den fjerde fredag i november, da Thanksgiving altid er på den fjerde torsdag i november. I dag er Black Friday en af de travleste shopping dage om året i USA. Det samme gælder faktisk også for os herhjemme i lille Danmark. Det er dagen, hvor julehandlen for alvor starter. Det starter derfor med brag af tilbud. Så store tilbud, at det har resulteret i uendelige køer og endda også slåskampe i USA. det gælder dog ikke Danmark, hvor vi blot kan nyde godt af nogle gode tilbud. Mange steder følges Black Friday af Cyber Monday. Det er dagen, hvor internettet går amok i tilbud. I Danmark sker dette dog ofte også på Black Friday, men har også betydet, at mange tilbud går weekenden over til og med mandag.

Hvilke slags tilbud kan du blive mødt af? 

Black Friday betyder et væld af tilbud i et hav af forskellige brancher. Det kunne eksempelvis være i cykelbranchen, hvor du kan finde tilbud på Black friday cykler. Det kan også være teknik som fjernsyn, tablets og smartphones. Det gælder også noget som hårde hvidevarer, ting til boligen, rejser, tøj, kosmetik eller noget helt andet. Der er ingen grænser for, hvad der kan være på tilbud på sådan en dag som Black Friday. Derfor handler det bare om at få sparet sammen, så du kan gøre dine vigtigste køb på denne dag - og dermed spare en masse penge. Køb noget til dig selv, køb dine julegaver, køb kalendergaver og køb adventsgaver. Alt sammen i butikker eller online, landet rundt. Nogle kritiserer Black Friday for at gå lige i forbrugergenet. Til gengæld er det næsten dumt ikke at spare penge, når du kan. Dog er det altid værd at overveje, om du har brug for det, som du køber - eller om du blot køber og for købe. Køb noget, du har brug for, og som kan holde længe. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x