Derfor skal du have et kæledyr som studerende

Derfor skal du have et kæledyr som studerende

10. aug 2020

Dette er sponsoreret indhold

Helt generelt er der rigtig mange gode ting ved at være studerende. Det er blandt andet god mulighed for at strukturere din hverdag helt selv, du får SU og mange steder også studierabat. Alt i alt er livet som studerende på mange måder rigtig godt. Dog kan det også være en tid, hvor det er vigtigt at have en god ven, da der sker en masse ting, samtidig med, at man godt kan føle sig lidt alene med det hele. Netop derfor kan et kæledyr være en god mulighed, hvis du savner lidt selskab som studerende. Her får du et par grunde til hvorfor du skal anskaffe dig et kæledyr.

Der er altid en at komme hjem til

Med et kæledyr er du sikker på, at der altid er nogen at komme hjem til, som ligeledes altid vil sætte pris på at du er der. Dette kan være en meget tilfredsstillende følelse, hvis du går og føler dig lidt alene i hverdagen. Et kæledyr sørger altså for, at der altid er lidt liv i lejligheden. Dog kræver det selvfølgelig også, at du ikke går på et studie, hvor du er væk alt for mange timer i løbet af ugen, da dit kæledyr derfor vil kunne komme til at føle sig lidt alene.

Du smiler mere

Dyr kan gøre noget helt fantastisk for os mennesker, nemlig få os til at smile en hel del mere i hverdagen. Følelsen af at nogen har brug for os gør os glade, og med et kæledyr vil du derfor opleve at du smiler mere i hverdagen, hvilket selvfølgelig er med til at gøre dig til et mere positivt menneske. Hvis du selv er mere positiv, vil dette naturligvis også smitte af på andre mennesker omkring dig.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x