Derfor bør kæledyr ikke udsættes for passiv rygning – ...

Derfor bør kæledyr ikke udsættes for passiv rygning – ...

27. mar

Der skal ikke være nogen tvivl om, at passiv rygning ikke just er sundt. Derfor er det også vigtigt, at du ikke udsætter dit kæledyr for passiv rygning. Det er ikke kun noget, der er aktuelt for større dyr som f.eks. katte og hunde. Det er nemlig også noget, der er aktuelt for gnavere.

Hvis du har en gnaver som kæledyr, så bør du heller ikke udsætte det for passiv rygning fra tobak. Du bør enten ryge udenfor eller ganske enkelt vælge at finde en anden løsning end at ryge cigaretter eller deslige.

Der er mange danskere, der ryger. Langt de fleste vælger dog ikke at ryge i hjemmet, da det sætter sig i møbler, vægge og deslige. Hvis du ikke ryger indenfor, så har du ikke noget at være bekymret for i forhold til passiv rygning over for din gnaver eller andet kæledyr.

Det er dog ikke noget, der ændrer på, at rygning ikke er sundt, og du bør overveje at stoppe. Ryger du indenfor, så er det endnu vigtigere, at det er noget, du får lagt på hylden. Du kan for eksempel vælge at investere i en e cigarett, der sagtens kan bruges som rygestopmiddel.

 

Der er mange, der udsætter kæledyr for passiv rygning


Der er – desværre – rigtig mange danskere, der udsætter deres kæledyr for passiv rygning. Det er en skam, for det er mindst lige så skadeligt for dyr, som det er for mennesker. Derfor er det bestemt også noget, du bør overveje, hvis du er én af de danskere, der ryger indenfor og i nærheden af dit kæledyr.

Det er nemlig noget, der kan vise sig at gøre dem rigtig syge og det kan tilmed også være med til at forværre deres situation så meget, at de ender med at afgå ved døden som følge af tobaksrøgen.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du ikke skader dit kæledyr med rygning, så er det en god idé, at du vælger at ryge udenfor eller helt vælger at lade være.

Hvis du hælder mest til det sidste, så skal der ikke være nogen tvivl om, at det er en rigtig god idé, at du vælger at investere i en e-cigaret, da det med garanti vil være noget, der kan hjælpe dig med at lægge dine cigaretter på hylden for alvor og dermed påbegynde et bedre liv, der ikke involverer rygning

 

Der kan findes e-cigaretter til enhver smag


Du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde frem til en e-cigaret, der er lige noget for dig. Der findes ganske enkelt så mange e-cigaretter på markedet, der varierer på baggrund af så mange forskellige aspekter, at der kan findes minimum én model til enhver smag.

Derfor kan du med sikkerhed også finde en e-cigaret, du kan benytte dig af i kampen mod cigaretterne. Det bør dog understreges, at det er essentielt, at du vælger med omhu, da det giver markant bedre forudsætninger for et optimalt valg af din kommende e-cigaret.

Ydermere, så skal det også understreges, at der – desværre – er mange, der har en tendens til at vælge de billigst mulige alternativer, eftersom det betyder besparelser på bunden. Faktum er dog, at du bedre stillet ved at investere i en optimal e-cigaret, der koster en kende ekstra. 

Samtidig har du også rig mulighed for at vælge blandt et væld af forskellige smagsvarianter. Det kaldes for e-væske og skal fyldes i din e-cigaret, da det er dét, der danner dampen. Samtidig sikrer denne e-væske også, at dampen ikke er skadelig for hverken dig eller dit kæledyr.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg