{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Utrolig trofast kælen kanin sælges med alt tilbehør

Kr. 500
321 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Bosted: Skovlunde
Navn (kaninen): Viggo
Køn: Han
Alder: 4 år
Kastreret: Ja
Ude-/indekanin: Indekanin/Frikanin
Beskrivelse: Viggo er verdens sødeste kælepot! Flere af vores venner har sagt at han minder om en meget kælen hund, for han adlyder og vil hele tiden nusses med. Viggo er fra 13-08-2013 og blev kastreret da han var gammel nok. Viggo har altid været inde kanin, og har forrige år boet hos en anden familie, desværre kunne han ikke med deres hund, så jeg fik ham igen. Men igen må jeg sande at det er alt for meget med 3 kaniner i en lejlighed, og derfor vil jeg igen (øv) finde et (denne gang) forevigt hjem til ham! Han er 100% frikanin og stortset slet ikke kræsen! :D Han kan i starten virke skræmt overfor nye folk, men et par uger efter, er han din/jeres nye bedste sofaven. Viggo kan ikke med andre dyr, heller ikke artsfæller. Han er en enspænder! Han er en blandings dværgvædder, far Teddy er en hvid dværgvædder og mor Louise (har jeg ikke længere) var alm. dværgkanin i natur farve. Det betyder meget for mig hvem den kommende ejer er, så du må gerne have erfaring med kaniner og han er som sagt frikanin!
Så kunne du/i tænke jer en super trofast kanin som har energi men også elsker at ligge ved din side, så er Viggo altså lige noget for dig!

Bur (som billedet, men brugt), hjørne wc, vanddunk, kattebakke (brugte han i hjørnet af stuen) hø-hæk, hø-kugle og madskål medfølger

Hvis det er Viggo der skal være din nye ven, kan han indenfor rimlighedens grænser afleveres i den kommende weekend :)

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce