{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin ORTELLO

Marsvin Salami

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2014
Fødselsår:
2016
Størrelse / vægt:
FØDT: 2014 VÆGT: 18.05.2017: 1094 g 19.08.2017: 1181 g 17.01.2018: 1310 g
Størrelse / vægt:
Sidste gang vi vejede ham veje han :770g. En tyk prop.
Temperament:
Meget stille og rolig. Hverken skræmt eller specielt 11.04.2018 Dejlig rolig og meget blød kastrat. Supergod til at berolige unger, når de skal transporteres rundt i landet.
Temperament:
Vil gerne snakke. Men er også meget som i meget livlig.
Tricks:
Popcorne Løbe gennem rør
Tricks:
Ingen.
Stamtavle:
Desværre ukendt. Men han ser ud til at være ren CH-Teddy, så noget tavle må der have været bag ham. Skriv gerne, hvis I ved noget om ham. Farven er gylden/hvid. Øjnene ser til min overraskelse ud til at være rubinfarvede. Det syntes jeg ikke jeg har set hos gyldne før - kun rene rødøjede - eller naturligvis mørkøjede.
Stamtavle:
Har måske en, men ikke noget jeg ved.
Køn:
Tidligere han. Nu kastrat. ØREFOLD: Ingen
Køn:
Dreng
Bemærkninger:
TEDDY KASTRAT Som jeg husker det, så havde han været et rescuedyr sammen med en anden han. De blev begge kastreret, men desværre overlevede makkeren ikke. Herefter manglede han et nyt hjem, og jeg blev spurgt, om jeg kunne have ham. Han kommer fra Jylland et sted. Ortello blev først sat samme med Per fra Skive, en MEGET bange unghan. Det var for at give ham lidt selskab og tryghed. Han kom da også hurtigt ud af sin hule og viste sin mandighed frem overfor Ortello. Nu går Ortello sammen med Koreskas Diabella, der lige har fået fjernet sin sidste unge Koreskas Simbabwe. Avlshunner har gerne brug for lidt tid selv uden ungerne, før de sættes tilbage til de andre hunner. Hun skal dog snart tilbage, og så må vi se hvilket nyt job, jeg kan finde til Ortello. 11.04.2018 Han gav mig lidt af en forskrækkelse den anden dag, da vi sad og hyggede i forårssolen. Jeg var ved at gøre klar til at skylle bestanden igennem med et svampemiddel og barberede derfor pelsen af en del af de meste langhårede dyr, så væsken kunne trænge bedre ind til huden. Bedst som jeg sad og barberede ham, besvimede han i mine hænder. Det var virkeligt ubehageligt. "Nu dør han" frygtede jeg og skyndte mig ud mod badeværelset mens jeg undervejs prøvede at ruske liv i ham igen. Han kom heldig til bevisthed igen og blev skyllet under den kolde hane og sat indenfor i skyggen. Jeg var ikke lige forberedt på, at de evt. kunne få hedeslag, så tidligt på sæsonnen. Puha... siger jeg bare...
Bemærkninger:
Han er ekstremt livlig. Og elsker grønt. Og på et tidspunkt gav han budding ( burven) mad, fordi budding var så bange for os. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke har haft den største interesse for marsvinene. De er selvfølgelig blevet passet, men der er ikke blevet snakket helt vildt meget med dem. Men det er ved at blive bedre, hvor jeg er begyndt at have mere overskud. Så jeg er gået igang med at træne, at de skal være tamme, og ikke så bange. Salami er den der er mindst bange. Ham kan man godt nusse lidt med, men kun hvis han vil.
Annonce