{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin ORTELLO

Marsvin Budding

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2014
Fødselsår:
2016
Størrelse / vægt:
FØDT: 2014 VÆGT: 18.05.2017: 1094 g 19.08.2017: 1181 g 17.01.2018: 1310 g
Størrelse / vægt:
400 gram cirka Også ret tyk, men burven er tykkere.
Temperament:
Meget stille og rolig. Hverken skræmt eller specielt 11.04.2018 Dejlig rolig og meget blød kastrat. Supergod til at berolige unger, når de skal transporteres rundt i landet.
Temperament:
Han er meget hurtig. Men falder hurtig til ro. Han kan godt hygge, men der er rigtig meget gang i ham. Mega sky, og tager ret lang tid, om at blive tryk ved dig.
Tricks:
Popcorne Løbe gennem rør
Tricks:
Ingen
Stamtavle:
Desværre ukendt. Men han ser ud til at være ren CH-Teddy, så noget tavle må der have været bag ham. Skriv gerne, hvis I ved noget om ham. Farven er gylden/hvid. Øjnene ser til min overraskelse ud til at være rubinfarvede. Det syntes jeg ikke jeg har set hos gyldne før - kun rene rødøjede - eller naturligvis mørkøjede.
Stamtavle:
Har måske en, men ikke noget jeg ved.
Køn:
Tidligere han. Nu kastrat. ØREFOLD: Ingen
Køn:
Dreng
Bemærkninger:
TEDDY KASTRAT Som jeg husker det, så havde han været et rescuedyr sammen med en anden han. De blev begge kastreret, men desværre overlevede makkeren ikke. Herefter manglede han et nyt hjem, og jeg blev spurgt, om jeg kunne have ham. Han kommer fra Jylland et sted. Ortello blev først sat samme med Per fra Skive, en MEGET bange unghan. Det var for at give ham lidt selskab og tryghed. Han kom da også hurtigt ud af sin hule og viste sin mandighed frem overfor Ortello. Nu går Ortello sammen med Koreskas Diabella, der lige har fået fjernet sin sidste unge Koreskas Simbabwe. Avlshunner har gerne brug for lidt tid selv uden ungerne, før de sættes tilbage til de andre hunner. Hun skal dog snart tilbage, og så må vi se hvilket nyt job, jeg kan finde til Ortello. 11.04.2018 Han gav mig lidt af en forskrækkelse den anden dag, da vi sad og hyggede i forårssolen. Jeg var ved at gøre klar til at skylle bestanden igennem med et svampemiddel og barberede derfor pelsen af en del af de meste langhårede dyr, så væsken kunne trænge bedre ind til huden. Bedst som jeg sad og barberede ham, besvimede han i mine hænder. Det var virkeligt ubehageligt. "Nu dør han" frygtede jeg og skyndte mig ud mod badeværelset mens jeg undervejs prøvede at ruske liv i ham igen. Han kom heldig til bevisthed igen og blev skyllet under den kolde hane og sat indenfor i skyggen. Jeg var ikke lige forberedt på, at de evt. kunne få hedeslag, så tidligt på sæsonnen. Puha... siger jeg bare...
Bemærkninger:
Budding er en sky lille ven. Han vil gerne snakke, men helst med fødderne i buret. Han skal lige se dig an, men lidt mad hjælper tit. Må ærligt indrømme, at min interesse ikke rigtig har været hos marsvinene, men det er begyndt at blive bedre, efter jeg har fået mere overskud. De er selvfølgelig blevet passet, men snakken har der ikke været meget af. Nu er jeg begyndt at prøve at skabe tillid. Og jeg kan lige få lov til at rører ham nu, hvor han før i tiden, bare man antydede af at ville rører ham, skyndte han sig ind i huset. Men det går stille og roligt fremad.
Annonce