{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin Sofie R.I.P

Fedthalemus Fedtmule

Stem fair, kig billeder og beskrivelse :)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2012
Fødselsår:
2015
Størrelse / vægt:
Størrelse / vægt:
Han vejer 70 gram og er ca 12 cm med hale, så en er en fin lille en :)
Temperament:
Rigtig sød og rolig hun marsvin
Temperament:
Rigtig dejligt temperament, han er meget nysgerrig og kigger altid op når han høre snak eller man banker stille på hans bur, men også i hånden er han nysgerrig. Han reagere som sagt på stemmer, og isæt min stemme, så kommer han løbende mod den. Han elsker at kæle og stamper med fødderne, som er et sødt lille kendetegn for ham. Han er meget hurtig, og nogen gange tror jeg han driller mig ved at løbe lidt fra mig i buret når jeg vil have ham op. :D Han elsker salat :D men også larver, dog hvis der både ligger salat og larver, så løber han direkte forbi larverne og æder salaten ;D Han har parret med en anden en gang, og de fik 2 små unger, 1 pige og 1 dreng, så han er også far. Han fik desværre lidt tæv af moren og har derfor fået en hak i øret, men han klare sig godt, og det er bare endnu et kendetegn på ham :)
Tricks:
Ingen
Tricks:
Ingen trold endnu, men måske kommer det ved hjælp af godbidder :D
Stamtavle:
Sofie er købt hos amagercentret dyrehandel og har ingen rigtig stamtavle Navn Sofie (himmelgnaver) født november 2012 død den 27/8/2016 Søn Otto (himmelgnaver) Datter Sara (himmelgnaver) Datter Sussi (himmelgnaver) Barnebarn Mille (himmelgnaver) Barnebarn Marko (solgt)
Stamtavle:
Den kender jeg desværre ikke, men han kommer fra Holland.
Køn:
Sød og dejlig hun marsvin
Køn:
Han er en fin lille dreng, på 4 måneder
Bemærkninger:
Sofie var mor til 3 unger Otto Sussi og Sara Sofie var rigtig sød og meget rolig hun elskede og side oppe hos mig og blive kælet hun var meget godmodig blandt andre dyr hun havde det fint med andre marsvin og hun havde også engang gået sammen med en kanin hun var også vant til hund Født november 2012 Død den 27/8/2016
Bemærkninger:
Annonce