{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Snefnug

Kanin Farvergades Stampe

min kanin er dejlig, sød og kærlig. han elsker alle :) <3
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2011
Fødselsår:
2008
Størrelse / vægt:
Aldrig blevet vejet, gad godt men har ikke noget jeg kan veje hende på.
Størrelse / vægt:
1700 g.
Temperament:
Hun kan blive "sur" da hun ikke har fået så meget opmærksomhed som lille, men det er blevet meget bedre. Hun kan bæres og kæles med nu, dog er hun lidt skeptisk over for andre mennesker end mig og mine forældre.
Temperament:
Meget meget rolig! Han er rimelig doven, og nogen gange vil han bare ligge og dase den af, i sit bur, og sove.
Tricks:
Jeg har ikke rigtigt lært hende noget, hun kan bedst lide bare at lægge sig ned i skyggen og slappe af på den kolde jord.
Tricks:
Han har ikke lært nogen tricks, da jeg fik ham i en sen alder, og jeg syntes det var for svært at lære ham det, da han ikke rigtig gad. Han kan springe en lille smule. men MEGET lavt.
Stamtavle:
Hun er blanding, vi kender til hvordan moren og faren ser ud. Far, rød kanin, hængeører, mindede meget om en dværgvædder. Mor, lidt mindre hvid kanin, ingen hængeører. - Kan ikke huske om hun havde nogle aftegn. Mit bedste bud ville være en hollænder blanding. Hendes hovedform og øre passer meget til hollænder bygningen.
Stamtavle:
Han har ingen, som sagt, vi fik dem af nogen som ikke ville have ham længere.
Køn:
En (s)køn Pige
Køn:
1,0. Dejlig og blød han! Ikke kastreret
Bemærkninger:
Blå øjne, hun har mange skift fra grå, gul og hvid i sin pels. Men for det mest så er røven og op til skulderen farvet, og fra hals og op til hovedet hvor hun så har en lille "blis" som er lysere. Søster til Snehvide.
Bemærkninger:
Jeg ved ikke hvad for en race han er(dværgvædder, måske??), eller hvor gammel han er. Jeg fik ham i en hestebutik, i billund. Hun fik dem af en dame, som ikke kunne passe ham mere. Og Så købte mig og min mor ham. Han er rigtig sød, og ELSKER at lege med boldt, med en lille klokke indeni. Han elsker og kaste den højt oppe i luften og løbe helt frit rundt på min græsplæne, self. holder jeg øje med ham imens at han ikke løber for langt væk xD Han er sådan en kanin som man ikke kan få til at gøre ting, når jeg skal springe med ham plejer han bare og kravle under springet.. hehe Han er mere sådan en kanin som gør hvad der passer ham, og suser rundt på græsplænen. Så jeg kan ikke rigtig lære ham tricks men han er verdens dejligste kanin!<3333 Elsker ham, han er min bedste ven!! R.I.P Stampe. Min dejlige søde kanin, mit første kæledyr. Jeg havde ham i 7 år af mit liv! Kan ikke engang huske da jeg fik ham, så lille var jeg. Jeg savner dig Stampe, håber du har det godt deroppe og er fri for dine smerter <33 Du skal vide jeg elsker dig højere end du tror! Nu kan dig og Plet være sammen igen <3
Annonce