{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin Mille R.I.P

Tamrotte Eddie

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2014
Fødselsår:
2014
Størrelse / vægt:
Størrelse / vægt:
Lille dreng, men han vokser jo :) Vejet d. 18-07-2015 - 550 G.
Temperament:
Kælen
Temperament:
Eddie er en lidt forsigtig fyr, og han stresser nemt. Jeg er dog sikker på at han nok skal blive bedre efter noget tid :) Eddie er efterhånden ikke den forsigtige fyr mere! han drøner rundt og udforsker alt! I dag er Eddie en af de første ved lågen og når de skal ud... Han ELSKER at være ude og udforske, og sammen med sin bror udgør de et godt team!
Tricks:
Tricks:
Nej.
Stamtavle:
Mille har kun en hjemmelavet stamtavle da vi jo selv har avlet hende Navn Mille Født 4/4/2014 Død 8/1/2019 Mor Sandy (himmelgnaver) Halv søster Thiki (himmelgnaver) Far Otto (himmelgnaver) Faster Sussi (himmelgnaver) Faster Sara (himmelgnaver) Farfar Oskar (himmelgnaver) Farmor Sofie (himmelgnaver) Fætter Marko (solgt)
Stamtavle:
Nej.
Køn:
Hun
Køn:
Dreng.
Bemærkninger:
Mille var sød og kælen hun er født her hun har ikke selv fået nogle unger Født 4/4/2014 Død 8/1/2019
Bemærkninger:
Navn: Eddie Født: Engang i August 2014 Køn: Dreng Avler: Plantorama Farve: Black Aftegn: Hooded Øjenfarve: Sorte Øretype: Topøre Pelstype: Glat Jeg købte Eddie i plantorama ligesom Elliot, og de havde det ikke godt derude... Heldigvis elsker de deres sputnikker og hængekøjer :D Han er en skøn dreng, og ham og hans bror vil altid have en speciel plads i mit hjerte, da de var mine to første rotter <3
Annonce