{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Smølfehusets Mynte

Hehe❤ Held og lykke til dig Silke❤

Kanin Anijo´s Silke

:)
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Fødselsår:
2013
Fødselsår:
2011
Størrelse / vægt:
Han vejer 1,8 kg. Han er født den 5. Juli 2013
Størrelse / vægt:
Vægt: ca. 2,4 kg (:
Temperament:
Mynte er en rigtig dejlig kanin. Han har aldrig bidt eller kredset. Han er en lille pelset fyr, der elsker at ligge på skødet for at blive kælet. Han er lige så sød og smuk som sin mor (Perle).....
Temperament:
Hun er lige blevet hentet i dag 20/7 2011 og hun er allerede tryg ved sit nye hjem (: Hun er meget frisk hopper lystigt rundt på trampolinen (:
Tricks:
Hvis man "pusler" lidt med fingerne lidt over hans hoved, står han på bagben. Hopper: Lige: Let Kroget: Let Højde: ikke startet Længde: 80 cm.
Tricks:
Ingen endnu (:
Stamtavle:
Mynte har ingen stamtavle, men: Far: Stampe - kælekanin 75 point (ud af 80) - racekanin 92,5 point (ud af 100) Mor: Perle - kælekanin 78 point (ud af 80)
Stamtavle:
Avler: Stald Anijo//Anna (: Far: Anijo's Haki the Superstar (: Mor: Princess Lilo (: Halvsøster: Anijo´s Bibo
Køn:
Mynte er en dreng. Jeg har set Mynte vokse, og vokse og jeg har kaldt ham Mynte lige fra han var 4 dage gammel. Da jeg så fandt ud af at han var en dreng, kunne jeg bare ikke kalde ham andet end Mynte:) Selvom at det ikke lige e det mest oplagte til en dreng:-)
Køn:
Hun kanin (:
Bemærkninger:
M: Modig Y: Yndig N: Nyskerrig T: Trofast E: Elegant =MYNTE Mynte er en super dejlig bamse. Jeg elsker ham så højt<3 Det var ikke meningen at Perle skulle blive gravid. Men vi havde det problem at Stampe selv kunne åbne hans bur og en af Perles låger var gået i stykker, og så skete det! jeg kom ud i skuret og så at de begge var løse og efter at jeg havde skyndt mig at sætte dem i deres bure, løb jeg ind til min mor og papfar og sagde det. De sagde at der nok ikke var sket noget, men ca. en måned efter da jeg kom hjem, var der 6 vedunderlige unger i Perles smukke rede. Da han var omkring de 6-7 uger lignede han et racerent Løvehoved, men har ændret sig meget og ligner nu helt en dværgvædder<3
Bemærkninger:
Blev hentet: 20/7 2011 Blev født: 14/5 2011 Farve: s/g japaner Øjenfarve: brun Livret: Mælkebøtte Silke er en mega sød kanin, hun har det helt fint med sele og spring, hun elsker at komme ud i udeburet, eller ud i selen hvor hun bare kan løbe. Hun elsker også at komme indenfor og ud på trampolinen. I buret er hun også rigitg sød og elsker at blive taget op og blive snakket med. Hun spiser rigtig tit, men drak ikke så meget vand i starten, men er begyndt at drikke mere (: Hun er meget nysgerrig skal undersøge alting (: S: Supersød (: I: Intellegent (: L: Legesyg (: K: Kælen (: E: Elegant (:
Annonce