{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Cala

Stem på min dejlige Cala<3 Held og Lykke Fenris;-)

Kanin Ralf

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2012
Fødselsår:
2014
Størrelse / vægt:
Cala er en stor dværgvædder på ca. 2,3 kg. Hun får 50 gram elite-piller og en masse frugt og grønt, samt friskt hø hver dag (Hun har selvfølgelig ALTID adgang til vand og hø)...... Så er er ikke fordi at hun er fed:-)
Størrelse / vægt:
Ukendt indtil videre.
Temperament:
Cala er dejlig, men stædig. Hun finder sig ikke i for meget, men derfor er hun en dejlig kælemus. At hun er stædig, betyder ikke at hun bider eller lignende. Hun er bare rigtig god til at sige fra hvis der er noget hun ikke kan lide:)
Temperament:
På den korte tid, jeg har haft ham, er han nu faldet helt til ro og begyndt at sleske for opmærksomhed og godbidder. Ralf er allerede et stort nussehoved og han er altid glad og nysgerrig, når man kommer til buret. Det kunne ikke være bedre! :-)
Tricks:
Cala kan ingen tricks...... Endnu;)
Tricks:
Han kommer, når man kalder (eller rettere ... når der rumles med guf). Derudover har jeg lært ham sætte forpoterne på en højt-hævet-løftet-hånd. Han er super lærenem, så det skal nok blive til noget mere.
Stamtavle:
Cala har stamtavle og er bedømt med 93 point:) Cala har 1 gang været med på kæleudstilling. Hun vandt og fik 77,5 point (Ud af 80) Mor: Sallander Far: Chinchilla kappetegnet
Stamtavle:
31/3-14 Chinchilla Dværgvædder Venstre Ø: 2834 Højre Ø: 1131 Avler: Bjarne Nielsen M: reg. 93,5 Chin MM: reg. 94 Chin MF: reg. 94 Chin F: reg. 93,5 Chin FF: reg. 94 Chin FM: reg. 94 Chin
Køn:
Cala er min lille prinsesse:) 0,1 (hun)
Køn:
1,0
Bemærkninger:
Navn: Cala. Køn: 0,1 (Hun). Race : Dværgvædder. Point: Ungdyr 94, og voksendyr 93 point. Farve: Chinchilla kappetegnet. Pels variant: Alm. Øjenfarve: Brun Fødselsdag: 27 Maj 2012 Hun er super dejlig:) Jeg købte Cala for ca. 14 mrd. siden af KaninGården:) Og side har vi bare haft det så dejligt. Cala har haft to kuld unger. Et på tre og et på syv.
Bemærkninger:
Eventuelt en udstillingskanin. Men det må tiden jo vise. ;-)
Annonce