{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.027 visninger | Oprettet:

Hvis du elsker kaniner {{forumTopicSubject}}

Meningen med dette indlæg er mest af alt, for at fortælle lidt med det at have huskanin. Det er ikke et særlig udbredt her i Danmark endnu, men lande som England og USA har taget det til sig med stil. Huskanin vil sige at have sin kanin/kaniner til at leve frit i huset sammen med dig og din familie, ligesom en hund eller kat, bruge kattebakke, være neutraliseret (kastration/sterilisation), som regel lever i par (han og hun), og have masser af plads at løbe og være på dagen lang.

Lyder dette ikke som det ideelle ved at have kanin? Det synes jeg i hvert fald.

Jeg har selv en stor dreng (fransk vædder) på 6 kg, som går frit i huset både dag og nat. Han er sammenlever med 5 katte og 2 hunde, så hunde, katte og kaniner kan sagtens lære at enes og have det godt sammen! Darwin, som han hedder, er 1 år, kastreret, bruger kattebakke, og er en del af hverdagen som vores hunde og katte.

Fordelen ved at have huskanin er stor. Du får et bånd med din kanin/kaniner som du ikke troede var muligt.
Du opdager hvor kloge og intelligente kaniner er. Min kanin har fx stor glæde af Trixie's hunde-intelligens-spil, som han bruger meget tid på.
Du vil opdage at kaniner kan være udadvendte, kontaktsøgende og vil løbe omkring benene på dig indtil han får sin morgenmad eller opmærksomhed.
Og den største fordel frem for alt: Du kan være sammen med din kanin lige så tit du har lyst!
Der vil ikke være behov for at gå ud i haven eller hvor den ellers står, for at kaninen kan få de få minutters sammenværd, man ellers bruger på den hver dag.
Du skal ikke ud i kulden om vinteren for at fodre og være sammen med din kanin.

Hvis du er en person, som synes dette er noget for dig, så læs mere og få alt den viden du behøver om huskaniner, før du anskaffer dig en (eller tager din i forvejen udekanin ind) på:

http://www.kaninhaandbogen.dk/

Denne hjemmeside er rigtig god og let forståelig for dig som mangler viden om huskaniner. På hjemmesiden er der et forum, hvor man kan lave en bruger, stille alle sine spørgsmål omkring huskaniner, og kaninejere som har haft huskaniner i maaange år vil besvare dem, altid indenfor kort tid!

Jeg håber, at vi sammen kan få spredt budskabet lidt, samt få flere brugere på kaninhåndbogens forum, da ikke særlig mange kender til det - hvilket er en skam

Jeg vil lige slutte af med at sige, at jeg ikke er indehaver af kaninhaandbogen.dk og dette derfor ikke er et reklamationsindlæg. Jeg er derimod bare en begejstret kaninejer, som har fundet den, for mig, ideelle måde af holde kanin på, netop gennem kaninhaandbogen.dk


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvis du elsker kaniner
Kommentér på:
Hvis du elsker kaniner

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce